2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جفت_روحی

برخی از فلاسفه مانند افلاطون عقیده داشتند که خداوند ارواح را مدور و به شکل کره خلق کرده و بعد آنها را به دو نیم تقسیم کرده و هر نیمی را در یک جسم قرار داده است .

بدین ترتیب در زندگی زمانی که یک جسم ، با جسم دیگر برخورد کند که نیمه دیگر روحش در آن است عشق پدید می آید.

انسان زمانی که به نیمه گمشده خود می رسد ، حس محبت و دوستی و خویشاوندی می کند و دیگر حتى برای لحظه ای نمی خواهد از آن نیمه خود جدا شود و تمام عمرش را با او بگذراند و اگر از او سوال کنی قادر نیست علت را توضیح دهد چرا که عشق آنها به پیوند، از عمق روحشان برخواسته و زبانشان از بیانش عاجز است .

وقتی پیداش کنی دردش حس میکنی یا نباشه هم درد داری وقتی درد داره؟

✅راههایی که می توان فهمید با جفت روحی خود ملاقات کرده اید:

۱- ممکن است شما رویاها یا شهودی از یکدیگر قبل از ملاقات باهم داشته باشید.

۲- ملاقات جفت شما احساسی از برگشت به یک انرژی آشنا در شما زنده می کند.

۳- بعد از ملاقات، شما خاطره هایی از فردی را بیاد می آورید که بخشی از زندگی فعلی شما نبوده است.

۴- جفت روحی شما مانند آینه ای نگرانی ها، عدم تعادل ها و ایرادات شما را منعکس می کند، در حالیکه از توانایی ها، استعدادها و ظرفیت های شما تعریف می کند.

۵- شما بیماری، عواطف و درگیری های یکدیگر را حتی زمانیکه در کنار هم نیستید، احساس می کنید.

✅راههایی که می توان فهمید با جفت روحی خود ملاقات کرده اید:

قسمت دوم..

۶- کارایی شما ممکن است زمانیکه کنار یکدیگر نیستید، پایین بیاید یا مختل شود.

۷- ممکن است وقتی از هم دور هستید، حتی از نظر فیزیکی دردناک باشد.

۸- هنگامی که شما در تعادل و کنار یکدیگر می باشید، احساس قدرت و ظرفیت بیشتری نسبت به آنچه تا کنون حس می کردید خواهید داشت.

۹- شما برای خدمت به دیگران و دنیا، احساس یکپارچگی می کنید.

۱۰- عشق شما به جفتتان متفاوت از دیگر عشق هاست و پذیرشی نسبت به رفتار و خصوصیات وی دارید که در روابط قبلی خود نداشته اید

.می پرسی آیا ممکن هست شخص ایده آل من وجود داشته باشد ؟

بله هر فرد به عنوان یک پیشامد تلقی می شود ... جمعیت جهان تقریبا 6 میلیارد نفر است و یک نفر جفت روحی شماست.

تصور کنید: انگار همه افراد با جنس مخالف شما را به صف کرده اند و یکی یکی از جلوی شما عبور می کنند و همه صفات آنها را می بینی. بالاخره از این میلیارد ها نفر؛ یک نفر هست که شما او را ایده آل بدانید. از لحاظ علم احتمال می توانیم بگوییم این احتمال نزدیک به 1 است یعنی 100%. حال این که این شخص کجاست و چگونه شما با هم برخورد می کنید را می سپاریم به معجزات قانون جذب . ولی قطعا اگر هم جهت با کائنات باشید به او می رسید

✅راههایی که می توان فهمید با جفت روحی خود ملاقات کرده اید: ۱- ممکن است شما رویاها یا شهودی از یکدیگ ...

شماره ۵دارم الان .حس دلتنگی دارم بهش درصورتیکه تازه پیداش کردم یه حس عجیبی زندگیش مثل من اما من جلوتراز اونم رفتارش عین خودم تصمیم هاش همه چی حتی اختلاف سنیش با همسرش وای دار م دیونه میشم

.می پرسی آیا ممکن هست شخص ایده آل من وجود داشته باشد ؟ بله هر فرد به عنوان یک پیشامد تلقی می شود .. ...

این معجزه رو که خدا واسه من درست کرده نه کائنات چون اون افریدگار همین روح هاست

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز