2777
2789
آره قطعا ادم به هر چیزی ایمان قلبی داشته باشه بهش میرسه.... حالا با یک صلوات ... آره باید مراقب بود ...

بله باید مطالعه بالا باشه ولی نمیشه به اطلاعات ا عاتماد کرد چون فرقه ای ها موذی ان خیییلی 

فکر کنم مدیتیشن راشل رو میگی  منم لز اون خوشم نمیاد    

آره از کجا فهمیدی 😁😁

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال کاملا اتفاقی یه نفر رو دیدم و در اولین دیدار چنان جرقه قوی تو وجودم شکل گرفت که هیچ وقت تج ...

چه جااالب 

راس میگی در مورد اون افرادی که آدم ازشون خوشش میاد منم دقیقا یه بار توی زندگیم اینطور شدم....اما جفت روحی رو تجربه نکردم ...یعنی پیش نیومده از کسی آرامش بگیرم

چند سال پیش یکی بهم معرفیش کرد و کانالش بهم داد رفتم یه ویسشو گوش دادم اینقدر گیج کننده بود همون موق ...

آره خیلی پیچیده حرف میزنه بیشتر اوقات اصلا نمیفهمم منظورش چیه .البته هنوز بهش اعتماد کامل ندارم ای کاش این کارا که امروز گفتو نمیکردم مامان بابام فک کردن خل شدم ،😂😂

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
مصداق قانون جذب و تصویر سازی 

مواظب افـکــارت بــــــاش که گفتــارت می شود، مواظب گفتــارت بــــــاش که رفتـــارت می شود، مواظب رفتـــارت بــــــاش که عــــادتت می شود، مواظب عــــادتت بـــــاش که شخصیتت می شود، مواظب شــخـصیتت بــــــاش که سرنوشتت می شود.

از چیزای مبهم دوری کن ...

کار خاصی نکردم فقط آرزوهامو نوشتم و بعد سوزندمش ولی بازم میگم نباید انجام میدادم 

آرزوهاتو بنویس بذار لای یه قرآن کوچیک که فقط برا خودت باشه کسی دست نزنه    

میرن بر میدارن بابا خواهرم خیلی فوضوله همینم به سختی انجام دادم 😂😂