2777
2789

ست های بیمارستانی که زده ۰تا ۳ماه سایز ۰ هستن،بعضیا تو سایت دیدم نوشتن ۰ زیاد بدرد نمیخوره درصورتیکه لباسا بنظرم خوب بزرگه!

برای بیمارستان و روزای اول ۳دست ۰تا ۳ماه خوبه بنظرتون؟اگه وزنش ۳وخورده باشه مثلا

ایشالا اذر بدنیا میاد

ممنون که اومدین مهربونا

سه دست؟؟یعنی سه تا سرویس بخری؟؟که زیاده

ی سرویس بخر،،دوتا شلوار دوتا بلوز، ،

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم حداقل سه دست سایز صفر لازم داری سرویس نخر لباس بادی و زیر دکمه و شلوار یا سرهمی بخر به اضافه ی لباس زیر   

چون آذر ماه بدنیا میاد یه سرهمی گرم هم بگیر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یه ست ۸تیکه گرفتم با دو دست ۵تیکه.زیاده یعنی؟

زیر پوش، شورت ،استین کوتاه اینا،استفاده نمیشن که

ی سرهمی و دوتا هم از اون زیر دکمه دارا بخر اکر نداره ست لباسش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اره عزیزم حداقل سه دست سایز صفر لازم داری سرویس نخر لباس بادی و زیر دکمه و شلوار یا سرهمی بخر به اضا ...

عزیزم ممنون.

لباس زیر نوزاد شرت منظورتونه؟شرت مگه لازم میشه واسه اولاش؟من هیچی نخریدم شرت هنوز

عزیزم ممنون. لباس زیر نوزاد شرت منظورتونه؟شرت مگه لازم میشه واسه اولاش؟من هیچی نخریدم شرت هنوز

نه عزیزم شرت خیلی مصرف نمیشه منظورم تاپ زیر دکمه دار بود برای زیررسرهمی نیاز داری 

پسر منم پارسال آذر بدنیا اومد من براش سه دست لباس آستین دار زیر دکمه با شلوارش گرفتم دوتا رکابی زیر دکمه یا بادی و دوتا سرهمی صفر که مخمل بودن بقیه رو سایز یک تا سه ماه و سه تا شش ماه خریدم  پسرم ۳/۴۰۰ بود وزن تولدش و لباس های سایز صفر رو تقریبا تا یکماهگی هم پوشید چون به سرما میخوری لباس مخمل و گرم هم بگیر   

اگه جدا بگیری خیلی بهتره سرویس ها یسری تیکه هاش مصرف نمیشه بجای اونا  لباسی که استفاده میشه بیشتر بگیریا جنس بهتر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار