2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیا میخوری  خوبه هفته ایی ی کیلو  اگ خوبه ادامه بده موفق میشی👌👌

منم قبلا دوتا کارشناس تغذیه رفتم راضی نبودم از رژیماشون این دکتره متخصصه دگ داشتم میترکیدم از چاقی😑😑

همه چی داره تو رژیم هرچی دوس داشته باشی میگی برات مینویسه فقط ب اندازه مثلا هروز برنج دارم ولی ۶قاشق..صبا نون ۵۰گرم..سالاد تا میتونی قبل غذا بخور ی لیوان آب قبل غذات بخور اشتهاتو کم کنه

به نیت 
ممنون عزیزم رفتم♥️

خواهش میکنم‌نگران نباش ۹۰ کیلو چیزی نیست یکی تو گروه ۹۷ بود الان ۷۰ شده ولی واقعا رعایت میکنه من خودم اول رزیم یکم قندم میفتاد چون اولین باربود ولی الان عادیم پودر نارگیل حتما بگیر ،بخور عالیه روغن حیوانی یا کره حیوانی غذاهات و فقط با این سرخ کن حالا برو تو گروه بچه ها هر سوالی بپرسی بهت جواب میدن منم تازه خوب یاد گرفتم 

کره و روغن حیوانی نمیتونم اصلن بخورم چشم حتمن ممنون۰♥️

اگر نمیتونید رژیم دیگه و امتحان کنید چون این رژیم بر پایه همین ه حالا گروه و مطالعه کنید خودتون متوجه میشید 🙏

عزیزم من آویسا گرفتم راضی بودم خواستی شمارشو میدم خودت ازشون هر سوال داشتی بپرس من میانگین 4 تا 5 کیلو کم میکردم باهاش تضمین هم داشت لاغر نمیشدی هزینه رو پس میدادن بعدشم عزیزم رژیمای سریع زود برمیگرده باید رژیم. اصولی بگیری 

😂😂😂😂 اره خوبه من اصلن نمیخام برنج بخورم😑

رژیمی که برنج حذف بشه خیلی ضرر داره چون شاید چربی هات آب شه ولی موهات میریزه عصبی میشی ضعف میگیری زود خسته میشی همه چی بخور کم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز