2777
2789
عنوان

رژیم

224 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 😔

من رفتم دکتر گفت دور رحمم چربی بسته باید ماهی ۵ تا ۷ کیلو وزن کم کنم وگرنه چربیا سرطان رحم میارن 😭😭

لطفن بدونه تبلیغ بدونه چیزی 

رژیمتون ک خوبه و برنگشته رو بگین 

من حتمن در عرض شش ماه باید ۳۲ کیلو وزن کم کنم🙏

تو رژیم گرفتن 60 درصد تغذیه مهمه بقیه هم ورزش و فعالیت تو باشگاه تمرینای با وزنه البته زیر نظر مربی

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رژیم گرفتن 60 درصد تغذیه مهمه بقیه هم ورزش و فعالیت تو باشگاه تمرینای با وزنه البته زیر نظر مربی

تغذیه شیر و خرما و در نظر گرفتم ولی بیشتریا میگن بر میگرده حتی قرص هم ترسیدم بخرم 

صبحا نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی میکنم

من دیدم با رزیم کتوژنیک خیلی خوب وزن کم میکنن رزیمش حذف کامل کربوهیدرات ها و قند و میوه و لبنیاته فقط گوشت انواع مختلف میتونی بخوری ،آجیل و نارگیل و روعن حیوانی و کره حیوانی و تخم مرغ و پنیر پر چرب  مثل پنیر پیتزا و خامه  و سنگدان مرغ اینا رو میشه خور به مقداری که دوست داری میخوری 

تغذیه شیر و خرما و در نظر گرفتم ولی بیشتریا میگن بر میگرده حتی قرص هم ترسیدم بخرم  صبحا نیم سا ...

چرا دکتر نمیری؟؟این رژیما ب درد نمیخوره همه چی باید بخوری ولی ب اندازه همش ک شیروخرما نمیشه..من زیرنظردکتردارم رژیم میگیرم همه چی دارم میخورم تازه بدون ورزش

به نیت 
چرا دکتر نمیری؟؟این رژیما ب درد نمیخوره همه چی باید بخوری ولی ب اندازه همش ک شیروخرما نمیشه..من زیرن ...

تو هفته چقدر کم میکنی؟ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
۹۳ قدم ۱۶۰

بهم درخواست دوستی بده لینک گروه رو برات میفرستم خودت باید بخوای الان هستن کسانی که تو گروه هیچ تلاشی نمیکنن هیچ فقط هستن قبلش هم کل التماس کرده بودن که بیان ولی ۲ نفر هستن واقعا اراده کردن من خودم ۴۰ کیلو کم کردم الان هم باید ۳۰ کیلو دیگه کم کنم پس اگر واقعا قصدت لاغریه بیا چون من نمیخوام گروه از ۱۰ نفربیشتر باشه ولی یه مدت دیگه که فعالهای گروه رو بشناسم بقیه رو حذف میکنم 

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت