2777
2789
شما بازم ی حال و هوایی داشتین بچه های الان ک دیگه هیچ سرشون تو گوشیه رفت و آمد و مهمونی نیست بخوان ب ...

منم تا 15 سالگی تک فرزند بودم 

بعدش داداشم دنیا اومد آخه بچه دار نمی‌شدم منو به فرزندی قبول کرده بودن

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
گیر دادن چیه عزیزم ، ما تنهایی تا سرکوچه حق نداشتیم بریم گوشی نداشتیم ،دوست و رفیق نداشتیم ،همش جنگ ...

ای خدا چی کنیم دیگه تقدیر هرکی یه جوره خدا خودش بهمون کمک کنه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تا 15 سالگی تک فرزند بودم  بعدش داداشم دنیا اومد آخه بچه دار نمی‌شدم منو به فرزندی قبول کر ...

مامان بابام بچه دار نمیشدن

آره منم 16 سالگی ازدواج کردم که مثلا از گیر دادنشون فرار کنم قشنگ درکت میکنم

باورت میشه من نزدیک ۱۰ ساله با بابام کلا قهریم و حتی سلامم به هم ندادیم ،،، کلا قهر مطلق 

از موقعی هم که ازدواج کردم پاشو خونه من نزاشته

باورت میشه من نزدیک ۱۰ ساله با بابام کلا قهریم و حتی سلامم به هم ندادیم ،،، کلا قهر مطلق  از م ...

چرا خانواده های الان پشت بچه هاشون نیستن موندم واقعا من دخترم بزرگ شه ازدواج کنه. هیچ وقت تنهاش نمی‌ذارم چون خودم درد کشیدم

فرق میزارن بین شما و بچه خودشون؟

نمیدونم ولی بی توجهیاشونو توجیه میکنن منم خودموول میزنم همش

چرا خانواده های الان پشت بچه هاشون نیستن موندم واقعا من دخترم بزرگ شه ازدواج کنه. هیچ وقت تنهاش نمی‌ ...

منم ، بعد خونه ما خیلییییی و به شدت بین پسرا و دخترا فرق میزاشتن و میزارن ، مثلا پسرا مجردی آزاد بودن گوشی همراه داشتن احترام و عزت داشتن و از گل نازک تر بهشون نمیگفتن ،همین بابای کثیفم به شدت از پسرا میترسه و جرئت نداره چیزی بگه ولی ما دخترا ....

منم ، بعد خونه ما خیلییییی و به شدت بین پسرا و دخترا فرق میزاشتن و میزارن ، مثلا پسرا مجردی آزاد بود ...

دخترا همیشه مظلومن 

همینه که ارزشی براشون قائل نیستن

شاید چون ارتباط خونی ندارین اخلاقها و رفتاراتونم باهم فرق داره

نمیدونم ولی ربطی نداره خیلیا مثل من بودن ولی مامان باباهاشون عین کوه پشتشون