2777
2789
من عاشق بارونم 

اینجا مااینقد بارون دیدیم برامون عادی شده😄

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون لحظه که دلت میخواد براشون بسوزه و باهاشون خوش رفتاری کنی یکی از بدیاشونو بیار جلو چشات خود به خ ...

نمیتونم دل واموندم نمیذاره خیلی احساس پوچ بودن میکنم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
اینجا مااینقد بارون دیدیم برامون عادی شده😄

ای جونم خیلی دوس دارم بیام شمال واسه زندگی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

الان دیگه مثل قدیم نیست تو شهر ما آدم هست که با داداش و ابجیشم سالی یه بار رفت و آمد نداره زمونه عوض شده دیگه صمیمیت نیست اعتماد نیست نمونش نی نی سایت برو تاپیک های سال های پیشو بخون با کلی احترام و مهربونی حرف میزدن الان همه منتظرن به هم حمله کنن البته خودمم حمله میکنم آدم خوبه نیستم،شاید از فرهنگمونه ملت پر از فشارن زندگیا سخت شده هیچ آموزش فرهنگی تو مدرسه نداریم،صمیمیت و احترام از خانواده ها رفته....همش به خاطر فقر فرهنگی و مالیه روحیه همه داغون.. اینارو کلی گفتم 

بشکند دستی که بلرزد بمیرد دلی که بترسد✌🏻
وای نگو توروخدا هرچی باشه پدرته درسته کارش و رفتارش خوب نیس ولی پدره دیگه

به قرآن نمیدونی چجور آدمیه ، ببین انقدرررررر زندگی مارو جهنم کرد که ما چهارتا دختر همه زیر ۱۷ سال ازدواج کردیم با آدمای به درد نخور تا از اونجا فرارررر کنیم ،الانم فقط اون باعث بدبختی ما شد

الان دیگه مثل قدیم نیست تو شهر ما آدم هست که با داداش و ابجیشم سالی یه بار رفت و آمد نداره زمونه عوض ...

آره دقیقا ولی واقعا زندگی خیلی مزخرف شده بی ارزشه شده والا قبلنا یادمه بچه بودم چه حال و هوایی داشتم واسه خودم

تا وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی و به خودت احترام نزاری هیچی عوض نمیشه مثل خودشون باهاشون رفتار ...

ایشالله که بتونم ولی همه از من توقع دارن شوهرم مامان بابام که تا چیزی میشه زنگ میزنن بیا مامان میخواد عمل کنه با وجود این که تو این سالها دوتا بچه به تنهای بزرگ کردم هیچ وقت کنارم نبودن بهم کمک بدن تو زایمان ام بازم تنها بودم به هر بهونه ای کنارم نبودن

به قرآن نمیدونی چجور آدمیه ، ببین انقدرررررر زندگی مارو جهنم کرد که ما چهارتا دختر همه زیر ۱۷ سال از ...

آره منم 16 سالگی ازدواج کردم که مثلا از گیر دادنشون فرار کنم قشنگ درکت میکنم

آره دقیقا ولی واقعا زندگی خیلی مزخرف شده بی ارزشه شده والا قبلنا یادمه بچه بودم چه حال و هوایی داشتم ...

شما بازم ی حال و هوایی داشتین بچه های الان ک دیگه هیچ سرشون تو گوشیه رفت و آمد و مهمونی نیست بخوان بازی کنن اکثرا هم تک فرزندی یا دوتاست،خدا بخیر بگذرونه واسه نسل جدید... 

والا اینکه آدم انتظار داره خانوادش یک ساعت بیان خونش خواسته زیادی نیست ک بگم انتظارت زیادیه...

خواهر خیلیا عین شمان دیگه چی کارش میشه کرد باید تحمل کرد،هر وقت غصت گرفت خودتو سر گرم کن تا از ذهنت بپره

بشکند دستی که بلرزد بمیرد دلی که بترسد✌🏻
بچم داره تو تب میسوزه دعا کنید براش ممنون

الهی عزیزم پاشویه اش کن دارو بده قطع شه تبش براش دعا میکنم ❤️❤️

آره منم 16 سالگی ازدواج کردم که مثلا از گیر دادنشون فرار کنم قشنگ درکت میکنم

گیر دادن چیه عزیزم ، ما تنهایی تا سرکوچه حق نداشتیم بریم گوشی نداشتیم ،دوست و رفیق نداشتیم ،همش جنگ و دعوا و فحش های رکیک و خیلییییییی زشت با محدودیت شدید و فقر مالی بسیار شدید ،صبح تا شب فقط کار خونه باید میکردیم از درس و مشق هم عقب میوفتادم به خاطر کارای خونه  ، نه مسافرتی نه گردشی نه محبتی نه احترامی ،هیچی ، به خدا نه بچگی فهمیدیم چیه نه جوونی فهمیدیم چیه