2777
2789
بدبین ، شکاک ،فحاش ، بی مسئولیت ، بددهن و افکارش کلا خرابه بی عرضه ست ، برای بچه هاش از غریبه بدتره ...

ای واییی عزیزم چقدر بد خدا به راه راست هدایتشان ن کن اینجور مردا و باباها رو

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خلاصه میگم: بی پول   بیکار  درمونده.....

بی پولی که همیشه هست گلم کاش آدم حداقل آرامش روحی داشته باشه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
بچه ها بنظرتون چیکار کنم آروم شم همش میگم منم بی محلشون کنم ولی دلم باهام راه نمیاد نمیتونم همچین شخ ...

والا اگه الان باهات خوبن فراموش کن هرچند که فراموش نمیشه ولی کمرنگ تر میشه. ای کاش منم پدر داشتم....

بچه ها بنظرتون چیکار کنم آروم شم همش میگم منم بی محلشون کنم ولی دلم باهام راه نمیاد نمیتونم همچین شخ ...

همون لحظه که دلت میخواد براشون بسوزه و باهاشون خوش رفتاری کنی یکی از بدیاشونو بیار جلو چشات خود به خود درست میشه

آره منم از این موضوع بعضی وقتا میترسم...اما میدونی چیه پدر و مادر من دیگه عادتشون شده باهام اینجوری ...

میفهمم عزیزم کاش خانواده ها پشت همو میگرفتن بخدا زندگی خیلی قشنگتر میشد 

شاید خودم شخصیتم گرم و صمیمی توقع بیجا ازشون دارم

هعی اونم ندارم والا

هیچکی نداره بخدا همه یه جوری دلشون پره از این زندگی

باورم نمیشه تابستون ب همین زودی تموم شد😥 ماگیلانیم اینجا داره بارون میاد چ بارونی...دلم گرفته😔😔😔😔

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
حتی اگر دعوتشون هم کنی نمیان؟ 

نه بخدا همش میگن کار داریم با وجود اینکه فقط خونن و هیچ. کاری ندارن حتی واسه دلخوشی منم شده یه ساعت بیان

باورم نمیشه تابستون ب همین زودی تموم شد😥 ماگیلانیم اینجا داره بارون میاد چ بارونی...دلم گرفته😔😔😔 ...

من عاشق بارونم 

دیگه از هدایت گذشته عزیزم ، همه دعا میکنیم زود بمیره تا بیشتر از این خجالت زدمون نکنه

وای نگو توروخدا هرچی باشه پدرته درسته کارش و رفتارش خوب نیس ولی پدره دیگه