2777
2789
آره سنتی دقیقا مثل همیم من میخوام رفیق و همراه باشیم اون میزنه تو کاسه کوزه من

شوهر من خاله زنکه ، خبرچینه و بی عرضه 

اصلا فکر اقتصادی نداره ، نه خونه داریم نه ماشین🥺

اصلا هم اخلاق و رفتارای عاقلانه و مردونه نداره

شوهر من خاله زنکه ، خبرچینه و بی عرضه  اصلا فکر اقتصادی نداره ، نه خونه داریم نه ماشین🥺 اصلا ...

برعکس شوهر من خیلی میفهمه من غصه ام اینه که این این همه فکر اقتصادیش خوبه و موقعیت اجتماعی خوبی داره چرا نیازهای منو درک نمیکنه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اوف شوهر من حتی نمیدونه چی نیاز دارم چی نه

به خدا شوهر منم اینجوریه ،یه بار تاحالا نشده ازم بپرسه دردت چیه یا چیزی لازم داری یانه 

الان سرکار رفتنی بهش میگم پول ندارم میگه مشکل خودته به من ربطی نداره😑😑😑

اصلاااا و ابداااا راز دار نیست و حتی یه اتفاق کوچیک هم خونه ما بیوفته زود به خانوادش خبرچینی میکنه

به خدا شوهر منم اینجوریه ،یه بار تاحالا نشده ازم بپرسه دردت چیه یا چیزی لازم داری یانه  الان س ...

چقدر بد خدا بهت صبر بده عزیزم چی کنیم دیگه تقدیر ماهم اینه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
برعکس شوهر من خیلی میفهمه من غصه ام اینه که این این همه فکر اقتصادیش خوبه و موقعیت اجتماعی خوبی داره ...

خب میتونی با یه مشاور خوب در ارتباط باشی و یاد بگیری چجوری خودت به شوهرت نیازاتو بفهمونی

خب میتونی با یه مشاور خوب در ارتباط باشی و یاد بگیری چجوری خودت به شوهرت نیازاتو بفهمونی

خب نمیشه ذاتش اینه یه بار ازین ور بوم میفته یه بار ازون ور

چقدر بد خدا بهت صبر بده عزیزم چی کنیم دیگه تقدیر ماهم اینه

اره دیگه تقدیر ماهم اینه اون از بچگیمون اینم از آیندمون😢😢😢اصلا نفهمیدیم زندگی یعنی چی 

بزرگترین آرزوم مستقل بودن و تحصیل بود ،دوست داشتم خودم کار کنم و روی پای خودم باشم ولی متاسفانه خانواده 

خب نمیشه ذاتش اینه یه بار ازین ور بوم میفته یه بار ازون ور

خب میتونی خودت به فکر خودت باشی ،ببین به چی علاقه داری ،یه کاری بکن مثلا میتونی سرکار بری 

باشگاه برو ، خرید برو ، مهمونی برو یا هنری چیزی یاد بگیر 

خلاصه یه جوری خودتو سرگرم کن  

اره دیگه تقدیر ماهم اینه اون از بچگیمون اینم از آیندمون😢😢😢اصلا نفهمیدیم زندگی یعنی چی  بزرگ ...

آره دقیقا منم دوس داشتم واسه خودم کسی میشدم حیفففف

خب میتونی خودت به فکر خودت باشی ،ببین به چی علاقه داری ،یه کاری بکن مثلا میتونی سرکار بری  باش ...

خیلی سرگرم میکنم خودمو دارم تابلو فرش میبافم و نمد دوزی هم میکنم