2777
2789
به خدا دختر خودم انقدررررر مظلومه دلم براش میسوزه که میخواد تو دنیا با این جور آدما زندگی کنه

خدا کنه دخترامون گیر آدمای ناتو نیفتن ولی اگه پدر و مادر پشت دختراشون باشن مطمئن باش اذیت نمیشن

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
الان رابطه داری  باهاشون ؟ ازدواج کردی ؟بچه داری خودت؟

آره ارتباط که داریم اونم خودم حفظش کردم بخدا.. 

دو تا بچه دارم 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه دخترامون گیر آدمای ناتو نیفتن ولی اگه پدر و مادر پشت دختراشون باشن مطمئن باش اذیت نمیشن

اره اصلا انقدر مارو تو محدودیت گذاشتن احساس میکنم خنگ شدم حالا اوایل خیلی ساااده و احمق بودم و همسرم و خانوادش خیلی ازم سوءاستفاده میکردن چون هم بچه بودم هم اصلا بیرون نرفته بودم که چژزی حالیم باشه و مثل این دخترای زرنگ و باسیاست باشم

از پدرو مادر واقعیت خبر داری؟ اشکالی نداره الان بچسب به بچه هات و شوهرت ایشالا همیشه شاد و سلامت و خ ...

آره عزیزم اونا هرکدومشون ازدواج کردن و دو سه تا بچه دارن

آخه شوهرمم یخ و خشکه دیوونم مرده من کلا خیلی پر و شر و شور و گرمم ولی اون نه 

اخلاق همسرت خوبه ؟چند سالتونه؟

شوهرم ده سال بزرگتره خیلی سرد و بی روحه

شوهرم ده سال بزرگتره خیلی سرد و بی روحه

سنتی ازداج کردین؟؟ ماهم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم با شوهرم و اصلا باهم صمیمی و رفیق نیستیم حرفای همو اصلا نمیفهمیم ، به شدت سرده و اصلا محبت کردن بلد نیست ،منو برا خودش یه رقیب میدونه

با اونا رابطه نداری ؟ شوهر منم به شدت سرد و بی محبته 

گاهی وقتا بهم زنگ میزنن 

سرد بودن خیلی بده مخصوصا خودت اگه گرم و پر انرژی باشی خیلی بیشتر اذیت میشی

سنتی ازداج کردین؟؟ ماهم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم با شوهرم و اصلا باهم صمیمی و رفیق نیستیم حرفای همو ا ...

آره سنتی دقیقا مثل همیم من میخوام رفیق و همراه باشیم اون میزنه تو کاسه کوزه من

آره سنتی دقیقا مثل همیم من میخوام رفیق و همراه باشیم اون میزنه تو کاسه کوزه من

اره شوهر منم اینجوریه ،حتی یه لباس بخرم بپوشم مثلا نمیگه مبارکه یا ذوق کنه بگه بهت میاد و اینا 

میگه چرا پولتو هدر میدی لباس میخری😳

اره شوهر منم اینجوریه ،حتی یه لباس بخرم بپوشم مثلا نمیگه مبارکه یا ذوق کنه بگه بهت میاد و اینا  ...

اوف شوهر من حتی نمیدونه چی نیاز دارم چی نه