فقط حق داشت صبح بخیر و اینا بگه از دوستت دارم و عشقم و.. بدم میومد!😂😂
وقتیم پیام میومد این🐝 میومد بالا صفحه
کی یادشه😁
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
خییییلی زشت بودن بابا من همون روز اول که دیدم کلیپس رو &nbs ...
الان دیدم پسری😕
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شوهرم اوایل ازدواجم با یه خانم ازین طریق آشنا شده بود اونموقع من سنم کم بود نمیفهمیدم ولی یه دفعه دیدم رو صفحه گوشیش اومد :اهل سک س هستی؟داغون شدم ولی قسم میخورد همه همینجوری به هم پیشنهاد میفرستن منم خرشدم الانم یادم میفته دیوونه میشم😔
اسم بلوتوث من منگوله گوش میرزا بود.. حس میکردم خیلی خاصم😂😂
من یه موقع گذاشته بودم آش داغ😂😂😂
لامصصصب اسم بلوتوث مث بیو واتساپ بود!😂😂
من پیر شدم سر اینکه به بقیه بگم بی تاک درستشه هنوزم میگید بی تالک اخه؟
دیگ نمیتونی تغییر بدی😂😂😂🐝🐝🐝