2777
2789
عنوان

بیتالک رو یادتونه🐝

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 98 پست
خییییلی زشت  بودن   بابا  من همون  روز اول  که دیدم  کلیپس رو &nbs ...

الان دیدم پسری😕

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمای اطرافتو با فاصله میزد مثلا علی یک کیلومتر باهات فاصله داره...مثلا میفهمیدن نزدیکشونی میومدن مخ ...

اهان من نداشتم شوهرم داشت وای چ دیر فهمیدم پس😭😭😭😭الانم ی برنامه ب اسم نزدیکا همینجوریه هست

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

ما با قدیمی ترش خاطره داریم 

چت روم ایمیل با اینترنت دایل اپ

نیم باااااااز

یادش بخیر البتع دوس پسر نداشتمااااا تو رومای مختلف با دخترا گپ داشتیم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اهان من نداشتم شوهرم داشت وای چ دیر فهمیدم پس😭😭😭😭الانم ی برنامه ب اسم نزدیکا همینجوریه هست

اوم مخ زنی رو هدفمند کرده دیگه. دیگه مردا راه دور نمیرن تیرشون به سنگ بخوره😂🤭 قبلا یه ماه طول میکشید مخ بزنن اخرش میفهمیدن اینا شمالن و طرف جنوب😂

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

من شوهرم اوایل ازدواجم با یه خانم ازین طریق آشنا شده بود اونموقع من سنم کم بود نمیفهمیدم ولی یه دفعه دیدم رو صفحه گوشیش اومد :اهل سک س هستی؟داغون شدم ولی قسم میخورد همه همینجوری به هم پیشنهاد میفرستن منم خرشدم الانم یادم میفته دیوونه میشم😔

هممون تنهاییم ...
اسم بلوتوث من منگوله گوش میرزا بود.. حس میکردم خیلی خاصم😂😂

من یه موقع گذاشته بودم آش داغ😂😂😂

لامصصصب اسم بلوتوث مث بیو واتساپ بود!😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
من پیر شدم سر اینکه به بقیه بگم بی تاک درستشه   هنوزم میگید بی تالک اخه؟

دیگ نمیتونی تغییر بدی😂😂😂🐝🐝🐝

اینو یادم نیست،نداشتم. جملک رو یادمه😄😄 چندوقت پیش تو بازار دیدم هنوزم هست . 

جملک ک ب فنا رفت عااالی بود الان جاش کافه جمله اومده که اصلااااا قابل قبول نیس مث جملک اون ابی کمرنگه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.