2777
2789
عنوان

بیتالک رو یادتونه🐝

| مشاهده متن کامل بحث + 2912 بازدید | 98 پست
جملک ک ب فنا رفت عااالی بود الان جاش کافه جمله اومده که اصلااااا قابل قبول نیس مث جملک اون ابی کمرنگ ...

یادمه😄😄😄 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ما با قدیمی ترش خاطره داریم  چت روم ایمیل با اینترنت دایل اپ نیم باااااااز یادش بخیر البتع د ...

چت روم‌ لوکالیز.... روم ایران و روم لاتین وگاهی وقتا میشه برا خودت روم خصوصی درست کنی....اینه منظورت ..مال ۱۰ ۱۲سال پیشه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما با قدیمی ترش خاطره داریم  چت روم ایمیل با اینترنت دایل اپ نیم باااااااز یادش بخیر البتع د ...

کلوپ دات کام نبودی ؟من اکانتم ۱۵ سالس اونجا😂😂

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
وااای چ خوب بودا😍😂😂اسم رومایی ک میرفتی چی بود؟

یدونه داشتم روم اردبیل چت 

یهو فی لتر شد دیگه هیچوقت وصل نشد😓

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من پیر شدم سر اینکه به بقیه بگم بی تاک درستشه   هنوزم میگید بی تالک اخه؟

اخه تاک نیس تالکه یعنی گفتگو برنامشم talk بود

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
غیر از اون بار بازم تکرار کرده؟؟؟ من یکی دوبار ازش دیدم😔

نه اونوقتا من ۱۵سالم بود زود ازدواج کردم بچه بودم زیاد اهل شوهرداری نبودم این از حرص من رفت یکی رو پیدا ازطریق اون برنامه سه روز باهاش چت میکرد من فهمیدم خیلی روم تاثیر گذاشت اخلاقم خیلی بهتر شد ولی خب هیچوقت یادم نمیره ازون به بعدم هیچوقت خطا نکرد خودشم قسم میخوره میخواستم به خودت بیای اون کارو کردم ولی من ازون به بعد یه شکی به دلم افتاد 

هممون تنهاییم ...
چت روم‌ لوکالیز.... روم ایران و روم لاتین وگاهی وقتا میشه برا خودت روم خصوصی درست کنی....اینه منظورت ...

من مشهدم ،همش ولو بودم تو مشهدم و مشهدک و .... یادته همش وب میدادیم😂😂😂😂😂😂😂😂اسکلانه هایی بودا یادش بخیر 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من بودم رمزشو فراموش کردم.نمیتونم بازش کنم😔. یاهومسنجر. لاین.وایبر.

خیلی فضاش عوض شده دیگه به درد نمیخوره قبلا اتاق گفتگو داشت با حال بود 

2790
2778
2791
2779
2792