2777
2789
عنوان

بیتالک رو یادتونه🐝

| مشاهده متن کامل بحث + 2912 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایبر و لاین و بیتالک رو هر کی داشت خیلی شاخ بود😂😂😂

من لاین و وایبر داشتم بی تالک هم بخاطر تجربع نصب کردم... یادمه دوستم اومد تو وایبر  چت کرد اینقدر کلاس گذاشت ک ازش بیزار شدم.. خدا رو شکر بعد تل اومد... لاین رو حذف کردم... وگرنه این داستان ادامه داشت🙄🙄🙄 

یادم نبود خودم میزنم اما سایز کوچولوش چون موهام کوتاهه😂

خییییلی زشت  بودن   بابا 

من همون  روز اول  که دیدم  کلیپس رو   برای خاهرم بود انقدر  بدم اومد😣

قلبم یجوری میزنه واسه فقط تووووو  
وای منم داشتم خیلی دوسش داشتم هنوزم دلم براش تنگ میشه....حس قشنگی بود فضاش

ارع منم از این🐝 خیلی خوشم میومد

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
چرا مگه چجوری بود

ادمای اطرافتو با فاصله میزد مثلا علی یک کیلومتر باهات فاصله داره...مثلا میفهمیدن نزدیکشونی میومدن مختو بزنن و نمیدونم چرا جا افتاده بود بیشتر کاربراش دنبال سک...ن. چندروز نصب کردم دیدم اوضاعش خرابه پاکیدم😥

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
اسمش کامران نبوده احتمالا🙄

ن اسمش گلایه بود 

اسم یکی اهنگای داریوش

😂😂😂

اسم خودش علی

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
اره منم داشتم اسمم گذاشته بودم هاچ زنبور عسل

نکنه دوست دخترشوهرم توبودی🤣اخه دائم توبیتالک بودبایه هاچ زنبورعسل چت میکردبیشعور

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲
2790
2778
2791
2779
2792