2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 8143 بازدید | 92 پست
چشم حتما ...درکت میکنم عزیزم....حتما یادت هستم..ان شاالله به حق حضرت علی اصغرعلیه السلام این ماه نتی ...

قربونت برم ان شالله قسمت همه چشم انتظارا بشه و یه نی نی سالم و خوشگل بیاد تو بغلمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم، سر سفرتون برا ازدواج خوب من هم دعا کنید خیلی سنم بالا رفته، دوست برا خونه خونه و بچه و ز ...

ان شالله بزودی قسمتت پیدات میکنه فقط توکل کن بخدا نمازاتم سر وقت بخون 

چشم عزیزم....حلوای میتی همون کاچی؟

نه.حلوای میتی نی نی سایت.تو همین سایت بگرد پیداش کن.مثل حلوای معمولی ولی پر از ادویه مثل دارچین و زنجبیل و زردچوبه و خرما و میخک و ....

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

عزیزم هیچی مثل ورزش کمکت نمیکنه برو پیاده روی تو زمان پریود ترشی غذای سرد نخور خرما عالیه تخم مرغ بهش بزن صبونه بخور شیرو با عسل یاخرما بخور سردیشو کم کنه فست فود اینچیزارو یمدت قطع کن گوشتم گوسفندی مصرف کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
متفورمین نخور بچه ها خوردن متفورمین باعث اتروفی تخمدان میشه تخمدانتو کوچیک میکنه بجاش ورزش شکمی برو ...

متفورمین خیلی موثره

من دکترم واسم تجویز کرده

اول روزی یه دونه میخوردم الان دوتا

خیلیا باهاش نتیجه گرفتن

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙