2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 8132 بازدید | 92 پست
متفورمین نخور بچه ها خوردن متفورمین باعث اتروفی تخمدان میشه تخمدانتو کوچیک میکنه بجاش ورزش شکمی برو ...

من پلی کیستیک شدید بودم و تخمکام با دارو به زور به ۸ میرسید و متفورمین میخوردم ایرانی حالم بد میکرد اما الان ۶ماهه که گلای وانس همون متفورمین خارجیه میخورم اذیتم نمیکنه و دیگه رحمم پلی کیستیک شدید نیست و ماهی یه تخمک بالغ تا ۱۸ یا ۱۵ دارم و مدیون همین متفورمینم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله خدا براتون نگهشون داره..منم بنظرم سردی رحم دارم...چشم  

ببین من این کارا رو انجام دادم.فقط و فقط توی پریودی البته:

حلوای میتی نی نی سایت رو بپز و هر روز بخور.من توش عسل و یه عالمه زعفرون هم ریخته بودم

دارچین و زنجبیل رو می ریختم توی آب جوش و با نبات می خوردم

شکمم رو با یه حوله بزرگ پیچیده بودم و جوراب کلفت پام بود و ژاکت تنم بود.البته برای دومی چون تابستون بود ژاکت و جوراب کلفت نپوشیدن ولی کف پام رو جای سرد نمی زاشتم

سعی کن حموم نری

سردیجات مثل بستنی و آب یخ و کاهو و گوجه و خیار نخور و موقع شستن ظرفا پیشبند ببند

اینایی که گفتم توی پریود رعایت کن ولی بعدش قطع کن

کل روزای پریودی و روزای بعدش تا روز تخمکگذاری رو پیاده روی کن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
من دستگاه بادکش دارم اما واسه زیر شکم بلد نیسم شما بلدی؟

کنارتخمدانات بزار البته من دستگاهش ندیدم شوهرم برام میزاشت

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
سلام عزیزم، سر سفرتون برا ازدواج خوب من هم دعا کنید خیلی سنم بالا رفته، دوست برا خونه خونه و بچه و ز ...

مگه چن سالتع؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
کنارتخمدانات بزار البته من دستگاهش ندیدم شوهرم برام میزاشت

یعنی روش خاصی نداره مث همون بادکش وسط کتف هس؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
سلام عزیزم، سر سفرتون برا ازدواج خوب من هم دعا کنید خیلی سنم بالا رفته، دوست برا خونه خونه و بچه و ز ...

چشم عزیزم‌حتما....ان شاالله یه فرد مومن و صالح قسمتون بشه...یه روز جمعه نماز جعفر طیار بخون ان شاالله نتیجه بگیری ...من خودم اینجوری ازدواج کردم

گلم روغن سیاه دونه به رحم و کمرت بمال تو خونه جوراب بپوش چون رحم از پاها سرد میشه پاهاتو گرم نگه دار ...

دوست میتونی بهم کمک کنی ؟

۵روزه ترشح قهوه ای دارم

لکه بینی ب صورت خون نیس

امروز باید پریود شم ک نشدم

اون ترشحات رنگی هم کم شده

کاچی خوردم دو روز و دمنوش دارچین و ...هم خوردم دیشب ،امروزم سعی مردم یکم فعالیت داشته باشم بلکه بشم اما اصلا علائم پریودم ندارم

چیکار کنم پریود شم؟بنظرتون علتش چیه ؟خودم حس مبکنم همین پریودم بوده اما اونقد کم ک عذر میخوام لباس زیرم لکه خیلی کم و کم رنگ میافته

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دوست میتونی بهم کمک کنی ؟ ۵روزه ترشح قهوه ای دارم لکه بینی ب صورت خون نیس امروز باید پریود شم ک ن ...

اگه برای بارداری اقدامی نکردی پس داری پریود میشی منم اول پریودام لک قهوه ای میاد میگن از سردی رحمه یا ممکنه خون دیرتر از مجرا خارج شده باشه و با هوا اکسید شده که تیره میشه یه لیوان رازیانه دم کن بخور پریود باز میکنه