2777
2789
عنوان

اختلاف مادر و مادرشوهر

577 بازدید | 38 پست

خانوما من شوهرم پسرعممه و همو هم خیلی دوست داریم حالا مشکل اینجاست مامانم و عمم ی مقدار اخلاقاشون بهم نمیخوره مامانم زودرنجه و سریع از ی حرفی ناراحت میشه اما به روش نمیاره ولی عمم یه اخلاقی که داره اینه زبونش ی مقدار نیش داره ولی مهربونه حالا ما امروز میخوایم بریم شهرستان .قضیه از این قراره که عمم دفعه پیش که شهرستان بودیم گفت شیشه های رب و مرباهارو بیار و منم بردمشون و وقتی بردم گفت میخوام براتون رب درست کنم و منم گفتم ممنون مامانم درست میکنه و گفت نه حالا مامانم هفته پیش خونه مادربزرکم بودن و میگن که عمه گفته دخترم و اسم منو گفته که شیشه هاشونو اوردن تابراشون رب درست کنم .و مامانم ناراحت شده .بخدا خسته شدم از دستشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سخته خواهرشوهر زبون تلخ ادم بشه مادرشوهر دخترش🥺🤧🤐🤦🏻‍♀️

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وای چ دردسری داری

فقط شانسم اینه خودمون شهر دوریم .بخدا دفعه پیش که رفتم شهرستان (بدون شوهرم واستادم )مامانم میگفت نمیخواد بری خونشون و دفعه بعد که رفتیم عمم جلوم گریه افتاد چن بار گفت دوست داریم بیای خونمون و منم هیچ حرفی برای گفتن نداشتم .میترسم از چشم خانواده شوهرمم بیفتم .

چرا همیشه عمه ها زبون تند و تیزی دارن

چون خواهر شوهر مامان بودن😐😂

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

فقط شانسم اینه خودمون شهر دوریم .بخدا دفعه پیش که رفتم شهرستان (بدون شوهرم واستادم )مامانم میگفت نمی ...

به نظر من ب جفتشون محبت کن اگه مادرت هم حرفی زد بگو همونقدر که شما مادرمی اونم مادرم حساب میشه اونا هرجور دوست دارن رفتار کنن تو محبت کن یکمم سیاست چاشنیش کن عزیزم

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘