خانوما من شوهرم پسرعممه و همو هم خیلی دوست داریم حالا مشکل اینجاست مامانم و عمم ی مقدار اخلاقاشون بهم نمیخوره مامانم زودرنجه و سریع از ی حرفی ناراحت میشه اما به روش نمیاره ولی عمم یه اخلاقی که داره اینه زبونش ی مقدار نیش داره ولی مهربونه حالا ما امروز میخوایم بریم شهرستان .قضیه از این قراره که عمم دفعه پیش که شهرستان بودیم گفت شیشه های رب و مرباهارو بیار و منم بردمشون و وقتی بردم گفت میخوام براتون رب درست کنم و منم گفتم ممنون مامانم درست میکنه و گفت نه حالا مامانم هفته پیش خونه مادربزرکم بودن و میگن که عمه گفته دخترم و اسم منو گفته که شیشه هاشونو اوردن تابراشون رب درست کنم .و مامانم ناراحت شده .بخدا خسته شدم از دستشون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهش بگو منو قاطی این حرفا نکنید لطفا چون شوهرم خوشش نمیاد زیاد زنگ نزن ولی بهش بگو داری تاثی ...
عزیزم دوسالو نیم نامزد بودم و الانم یسالو نیمه ازدواج کردم .خودم ۲۱ سالمه .اتفاقا تصمیم داشتم این دفعه بگم دارین باعث جداییمون میشیم .بخدا شوهرم از نظر احترام و اینا خیلی بیشتر از خودم احترام خانوادمو داره