2777
2789
عنوان

اختلاف مادر و مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 38 پست
فقط شانسم اینه خودمون شهر دوریم .بخدا دفعه پیش که رفتم شهرستان (بدون شوهرم واستادم )مامانم میگفت نمی ...

نهایت میرفتی سر میزدی

چند ساعت مینشستی 

یه شام و نهار میخوردی  میومدی

میانه رو باشه 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
توروخدا راهنماییم کنید .زنگ زدم خونشون و کلی ناراحت شدم و دارم گریه میکنم .چرا نباید ی نفسی بکشم ؟؟

عزیزم

زنگ زدی به کی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادرشوهرم دوبار واسه ناهار رفتم ولی خیلی دوست داشتن شبم میموندم .بخدا دفعه بعد که رفتم ی شب خون ...

ای جان 

چه اشکال داره

بهتره منطقی باشی و مستقل فکر کنی

مامان خودم .فقط به من گله میکنه .

بهش بگو منو قاطی این حرفا نکنید لطفا 

چون شوهرم خوشش نمیاد

زیاد زنگ نزن ولی بهش بگو داری تاثیر میذاری رو زندگیم

دوستداری جدا بشم؟ حالت خوب میشه؟

مادرت حساس شده حسابی 

چند ساله ازدواج کردی؟

خودت چند سالته؟

بشین منطقی با مادرت صحبت کن

خوب انا هم دوست دارن برم بمونم 

برو عزیزم وقتی خودشون مشتاق هستن

بهش بگو منو قاطی این حرفا نکنید لطفا  چون شوهرم خوشش نمیاد زیاد زنگ نزن ولی بهش بگو داری تاثی ...

عزیزم دوسالو نیم نامزد بودم و الانم یسالو نیمه ازدواج کردم .خودم ۲۱ سالمه .اتفاقا تصمیم داشتم این دفعه بگم دارین باعث جداییمون میشیم .بخدا شوهرم از نظر احترام و اینا خیلی بیشتر از خودم احترام خانوادمو داره ‌

فقط شانسم اینه خودمون شهر دوریم .بخدا دفعه پیش که رفتم شهرستان (بدون شوهرم واستادم )مامانم میگفت نمی ...

منم مادر و مادرشوعرم فامیلن

مامانم هی پشتش حرف میزنم منم میرم اونجا بهش زیاد نمیگم که ناراحت نشه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
عزیزم دوسالو نیم نامزد بودم و الانم یسالو نیمه ازدواج کردم .خودم ۲۱ سالمه .اتفاقا تصمیم داشتم این دف ...

دقیقا همین حرفارو به مادرت بزن

بگو شوهرم انتظار احترام متقابل داره

تا شوهرت چیزی نگفته خودت بگو

تا الانم فک کنم بخاطر خودم تحمل کرده ‌.

به نظر من به مادر شوهرت احترام بزار و خونه ی اونها هم برو

بعضی وقتا نباید به حرف مادرت گوش بدی چونکه اشتباه راهنماییت میکنه ی کار نکن از چشم شوهرت و خانوادش بیفتی

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
چشم عزیزم .

منم بعضی وقتا مشکل تورو دارم 

مادرم توقع بیجا از شوهرم داره ولی من جلوی مادرم وایمیسم و محترمانه ازش میخوام دخالت نکنه

دوبار که جلوی مادرت محکم دربیای و بهش بگی که مشکلت بامادرشوهرم به من ربطی نداره خودت حلش کن دیگه نمیاد مشکلاتو سرتو خالی کنه

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)