2777
2789
عنوان

تنبیه پسرم

2282 بازدید | 44 پست

امروز پسرم میخاست با پدرش بره بیرون سرزمین های کشاورزی مون. باباش گفت نه آفتابه جاتونیست منم گفتم یه روز دیگه میبرتت. اونم اصرارکردو باباش در قفل وبعد اونم دادوبیداداینقدرگفتم سروصدانکن که گوش ندادوسردردگرفتم منم بامگس کش زدمش نتونستم تحمل کنم بیچارم کرده... جای میریم هم بی تربیت اصلا با زبون خوش حرف گوش نمیده.. شما بودین چکارمیکردین.... نگین چرا دیش وفلان.. شماهم بودین بااین سروصداها ش ولح بازی‌اش بدتراز این میکردینش

گند زدی که خواهر 

اخه مگس کش؟ 😐

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار خواهرم بچه بود حرص میداد مامانم تو آشپزخونه بود با یواش زد که بره بیرون بعد پای خود مامانم کبود شد

خواهرم آخ هم نگفت

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
نه...گناه داره...بچس دیگه نمیفهمه...اگه بالغ بود که اسمش بچه نبودد...کتکش نزن بزرگ بشه یادش نمیره

خوب چکارکنم روانمو بهم میریزه... شماخودت ن یه بچه لجباز وحرف حرف خودشه وجلوجلویکاری روبکنه جلوحلوحاضربشه بگه نمیخام... وحرف گوش کن نباشه روچه طوری سرعقل میارین؟ بگین تامنم استفاده کنم! 

ببين عزيزم قطعا عصاب خورد كن هست

ولي 

پيشنهاد من اينه بجاي تنبيه از تشويق استفاده كن

مثلا بگو اين حرف بد رو نزني برات فلان غذاي محبوبتو ميپزم

براش يه جدول درست كن روزاي هفته رو بنويس ايتم بندي كن و هر روز حلوي همون روز مخصوص كاراي خوبشو تيك بزن و ترك عادتشو بنويس جدول رو هم بهش نشون بده و بگو مثلا هر از ١٢ ساعت اگه سه تا تيك كار خوب داشته باشه جايزه داره 

اينحوري يواش يواش عادت ميكنه به خوب بودن

البته با صبر و حوصله شما😘

6سال بهش میگم توبزرگ شدی دیگه نباید لجبازی کنی... میگه کاش بزرگ نمیشدم

نبايد ميزديش از اول زديش گستاخ شد اون كتك بزاش بي اهميت شد بايد بي محلي ميكرد جواب نميدادي سرش و با چيز ديگه گرم ميكردي يادش ميزفت 

رو اعصاب خودت اول كار كن

6سال بهش میگم توبزرگ شدی دیگه نباید لجبازی کنی... میگه کاش بزرگ نمیشدم

میدونستی نبایدبه بچه گفت بزرگ شدی

بایدبگذاری از دوران بچگیش لذت ببره

اون ازدنیای بزرگسالی نترسان

منطقی باهاش حرف بزن تا منطقی باربیادنه باکتک ودعوا

دلایل نرفتم آروم درپوشش بگو توضیح بده تاخوب متوجه بشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من کلی گند زدم تو بچگیام یبار نزدیک بود خونرو بسوزونم کامپیوترو خراب کردم ولی تا حالا بابام یبارم نز ...

این خرابکاری نمیکنه.. تاالان چیزی روخراب نکرده... ولی بالجبازیش اعصاب منوخراب کرده... اصلا تحمل داد وجیغ هاشو ندارم.. مثلا میریم خونه کسی اوناحساسن که وسایلشونونشکنه دست نزنه پسرم باوجودتذکر دست میزنه وکنجکاوی میکنه.. خراب نمیکنه اما صاحب خونه حرص میخوره تابازی اون تموم شه.. یا میگم نکن کارخود انجام میده... شماها بچه دارین؟ تاحالا شده بچتون یکباربهش چیزی بگین حرف گوش نده؟ لج کنه.. آدم حسابت نکنه توجمع؟ عکس الملتون چی بوده؟ 

پسرمن هروقت باباش بره بیرون یه مکافاتی داریم یا سرشو گرم میکنم یا اگه فهمید و جیغ و داد کرد بهش میگم خودت میدونی یا بیا باهم بازی کنیم یا همینجا گریه کن و کلی حواسشو پرت میکنم ...چیزی رو که دوست داره بهش میدم ..ولی نمیزنمش ..اتفاق افتاده زمانی که انقدر گریه کرده و زده به در و ساکت نشده با هیچکدوم از ترفندام ولی من پیشش نیشینم انقدر نوازشش میکنم تا آروم شه ..اگه قرار باشه سر جیزی که بچه متوجه نیست کتک بخوره باید انتظار نداشته باشیم که بزرگی خوبی داشته باشه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود