2777
2789
عنوان

تنبیه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 44 پست
میدونستی نبایدبه بچه گفت بزرگ شدی بایدبگذاری از دوران بچگیش لذت ببره اون ازدنیای بزرگسالی نترسان ...

وقتی دادمیزنه نه میخام برم. وگوشاشومیگیره که نشنوه ولج بازی میکنه چه جوری حرف من میشنوه؟ 

خوب چکارکنم روانمو بهم میریزه... شماخودت ن یه بچه لجباز وحرف حرف خودشه وجلوجلویکاری روبکنه جلوحلوحاض ...

بی محلی

منطقی حرف زدن باهاش

قانون گذاری در منزل اینطورنباشه قانون هارو هداباشه 

بایدبایک چیز جذابتر منصرف میکردی ازرفتن

مثلا من پسرم هیجانی در گوشش میگم بابا رفت یک کار جالب باهم داریم انجام میدیم صدات درنیار بابا بره بعددوتایی انجام میدیم یا بگو یک سورپریز داریم و...هیجان بدی خوشش بیاد

یایک بازی و برنامه کودکی که دوست داره و....

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خرابکاری نمیکنه.. تاالان چیزی روخراب نکرده... ولی بالجبازیش اعصاب منوخراب کرده... اصلا تحمل داد ...

اگه لجبازه به خاطره اینه که همش بهش میگی نکن دست نزن ...بگو یبار دست بزن بریم کنار .. من همیشه اینو به پسرم میگم خیلی کاربردیه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
وقتی دادمیزنه نه میخام برم. وگوشاشومیگیره که نشنوه ولج بازی میکنه چه جوری حرف من میشنوه؟ 

هروقت داد زد بلندحرف زد جیغ زد

بگو وقتی بلند حرف میزنی صدات نمیشنوم. آروم بگو تاببینم چی  میگی

چ سخته... اسی بچه اتو دوست داری؟ من بچه ی اینجوری میبینم دوستدارم خفه اش کنم... بچه اولمو باردارم و بچه نداشتم... بچه هم خیلی دوستدارم ولی نمیدونم بچه وقتی اینجوری میکنه مادرش اون لحظه هم دوستش داره یا دلش میخواد خفه اش کنه

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

خفه اش کنم کنایه از اینکه ساکتش کنم ن واقعا خفه اش کنم فقط دهنشو ببنده

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
این خرابکاری نمیکنه.. تاالان چیزی روخراب نکرده... ولی بالجبازیش اعصاب منوخراب کرده... اصلا تحمل داد ...

اره من ک مجردم ولی برادر زادمم خیلی لجبازه انگار دستاش و کاراش دست خودش نیس بش میگی دس نزن بدتر میکنه اما هنوزم باهاش کاری ندارن انقد خانواده ارومن با بچه بازی میکنن ک یادش بره سر چی لج کرده قلقشو پیدا میکنن مثلن دیروز تو بازار میخواس سوار ی وسیله بازی بشه و گریه میکرد کشوندنش ی سمتی پیراهنای چین دارو نشونش دادن یادش رف

خوب کردی زدیش من درکت میکنم اینایی میگن کار بدی کردی یا اعصابشون راحته یا بچه هاشون آرومم یا بچه ندارن من یه آدم بسیار پرذوق‌و شوقی بودم الهی خدا بچه هام و حفظ کنه که افسرده کردنددو تا پسر بینهایت بینهایت شیطون دارم یکیش‌ارومتره اما اون ۸ساله منو پیرمرد هر روز اشکم و در میاره  نگران ایندشم ازم حساب نمیبره من خیلی وقتا باهاش مهربونم بازی میکنم دیگه بازی کردن باهاش شده وظیفم الان ک مدرسه نمیره مجازی هم حاضر نیست میگه من بلدم خیلیم باهوشه الان بخوبی ضرب و بلده اینا رو با بازی بهش یاد دادم عادت کرده بسیار لجبازه وقتی باباش‌ براش کاری نکنه میاد بهم لگد میزنه و کلا منو مقصر می‌دونه یا تمام روز و داره کاردستی میسازه تمام موتورهای اسباب بازیاشو در آورده باهاشون پنکه و هواپیما از نت سرچ می‌کنه میسازه هر روز تله درست می‌کنه برا پرنده ها و گربه های بیچاره  دیروز یه بچه گربه شکار کرده بود منم فقط جیغ میزنم سرش خستم کرده بخدا 

منم پسرم شیش سالشه مثل پسرشما تو این شیش سال بدترین کتک هارو بهش زدم کبودی بدن خونی شدن دهن دماغ وکلی عذاب وجدان من اونروز باز،عصبیم کرد قهر کردم باهاش انداختمش تو اتاقش گفتم در نیا دیگه کلی گریه کرد گفت ادم خوبی میشم منم مهربون شدم باهاش کلی محبتش میکنم از اونروز حالا اون قول داده خوب باشه منم قول دادم کتک نزنم نامهربونی نکنم فعلا که مشکلمون حل شده توهم امتحان کن کتک نزن فایده نداره با حرف خوب و مهربونی باهاش حرف بزن خدامنو لعنت کنه خدا ازم نگذره که این بچه رو اینجوری کتک زدم

اگه لجبازه به خاطره اینه که همش بهش میگی نکن دست نزن ...بگو یبار دست بزن بریم کنار .. من همیشه اینو ...

آره کاراشتباهاوکه مدام بچه دست میزنه بایدبهش تذکر داد. وگرنه حرص میزبان وروان حودتو به حال خودنمیزاره... 

وقتی میرید جای حتما به صاحب خانه خودت بگو لطفا اگرحساسی وسیله بردارید خودت بهش تذکربده 

تومهمانی بلند صداش نکن تذکراتت بدی

حتماحتما برو نزدیکش توچشمهاش نگاه کن حرفت بزن 

یادرگوشش آروم آروم نصیحت کن

گاهی بچهای که تومهمانی لجبازی یاهرکاردیگه میکنن نیازبه توجه دارن

برو بغلش کن بوسش کن نازش کن

بعداحتمالا ارومتربشه

گاهی گریه ودادمیزنه یک آینه ببر بگو نگاه وقتی گریه میکنی چه شکلی میشی؟؟؟؟!!!!

آره کاراشتباهاوکه مدام بچه دست میزنه بایدبهش تذکر داد. وگرنه حرص میزبان وروان حودتو به حال خودنمیزار ...

بایدخودمیزبان تذکربده این یک اصل روانشناسی

چ سخته... اسی بچه اتو دوست داری؟ من بچه ی اینجوری میبینم دوستدارم خفه اش کنم... بچه اولمو باردارم و ...

عزیزم اگربرات امکانش هست کلاسهای مهارتهای فرزندپروی برید یاسی دی هاش حتمانگاه کنید

اونوقت میبینیدماوالدین هستیم که داریم درحق بچها ظلم میکنیم

بایدخودمیزبان تذکربده این یک اصل روانشناسی

میزبان تذکر اده امااین هنوز کنجکاوی خودشو میکنه... من اول که ناراحت نمیشم چندبار دیدم چندبارتذکراول ملایم بعدچاخان بعدشم غره هیچکدوم فایده نداشته اومدم خونه یه کتک زدم تافهمید