2777
2789
عنوان

تنبیه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 44 پست

من برای اولین بار رفتم خونه جاریم پسرم یکسالش بود که پسرم عروسک رو میز و برداشت من از دستش گرفتمش و گذاشتمش جای دیگه ک پسرم نتونه برش داره جاریم اینقدر ناراحت شد نگو تا اخری که مهمون بودیم بی‌محل کرد نمیدونم از کار من بدش اومد یا بچم منم گذاشتم پای تازه عروس بودنش و اینکه بچه نداره و درک نمیکنه و از اون روز شاید ۷ماهه خونش نرفتم اگرم گفت میگم تا بچه هام بزرگ نشدن نمیام

منم پسرم شیش سالشه مثل پسرشما تو این شیش سال بدترین کتک هارو بهش زدم کبودی بدن خونی شدن دهن دماغ وکل ...

یک لحظه فکرکن بزنیش خدای نکرده خدای نکرده دراثرزدن شما اتفاقی براش بی افته

اوندقت چکارمیکنی؟

اونقدرمادرها هستن به خاطر قتل فرزندانشون درزندان هستن

بدجورمیزنی بینی اش خون میاد

میدونی اون هم یادمیگیره با کتک ودعوا در جامعه هرچی میخواد بدست بیاره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک لحظه فکرکن بزنیش خدای نکرده خدای نکرده دراثرزدن شما اتفاقی براش بی افته اوندقت چکارمیکنی؟ اونقد ...

خدامنو لعنت کنه میدونم ادم عصبی هستم توزندگیم مشکل دارم اینم شده ادم عصبی داداششو که کوچیک تره کتک میزنه دادمیزنه سرش دقیقا رفتار های منو درمیاره تورو خدا کمکم کن چیکار کنم الان دیر نشده واسه اصلاح تربیتش?

من برای اولین بار رفتم خونه جاریم پسرم یکسالش بود که پسرم عروسک رو میز و برداشت من از دستش گرفتمش و ...

آره بااین جوربچه ها معذبی وگوشه گیرمیشی چون دوطرف رونمیتونی به درک برسونی

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم ...

نصب کردم میگه گهواره تا6سال برنامه داره متولد93روجواب نمیده... فکرکنم اونام فهمیدن این بزرگ شده

دیگه نزنش محبتش کن من خودمم مشکل دارم تو تربیت 

آره میدونم. بعده تنبیه مثل... پشیمون میشم... قولاشم علکیه میدونم ولی قول گرفتنم بهتراز ردکرد نشه. بازم قول میگیرم ازش

خدامنو لعنت کنه میدونم ادم عصبی هستم توزندگیم مشکل دارم اینم شده ادم عصبی داداششو که کوچیک تره کتک م ...

دقیقا. ازش میپرسم خودت بچه لجباز داشته باشی که به هیچ حرفی گوش نده وبی آبرویی توفامیل وهمسایه کنه وجیغ ودادبزنه چکارمیکنی؟ میگه میزنم.... خدایی بدالگویی هست اگه هم قول بده الگوی بدی شدم... ازش معذرت خواستم به خاطر کتک وگفتم توهم منو به این حدعصبانیت نرسون یااگه عصبانیم کردی جلوروم نباش سریع بگو معذرت لجبازی نمیکنم تامنم دست بردارم ازخشم. بچم گفت چشم.. چکارکنم خوب روانشناس نیستم

الانم اومده معذرت میخاد.. میگه قول میدم... امااین قول هم مثل قول های دیگشه.. میدونم فراموش میکنه باز ...

حتما اگردعواش کردی علت ناراحتید بگوبعدمثلا 10دقیقه

بعدبغلش کن بگو من اگرهرجیزی میگم به خاطر خودت صلاحت میخوام بدون هرچقدردعوات هم بکنم اما توقلبمی دوست دارم و....

خدامنو لعنت کنه میدونم ادم عصبی هستم توزندگیم مشکل دارم اینم شده ادم عصبی داداششو که کوچیک تره کتک م ...

عزیزم تا12 سالگی فرصت داری اصلاح کنی رفتارت

بچها خیلی معصوم وپاک هستن 

رویه خودت تغییربده

الان کارت سخت شده اما هنوز یکم وقت داری 

به خاطرگذشته رفتاری یکم راهی که داری سخت

همسرت چطوره؟ اگرهمسرهمراه و خوبی داری قدرش بدون

کسی میشناسم همسرش ازنظرمالی واخلاقی عالی نبود با خانم مشکل های داشتن خانم گفت هرچقدرازهمسرم دلگیرمیشدم سعی میکردم روی تربیت بچهام بیشتر وقت بگذارم تااون صفات نداشته باشن

خب این زن قطعا نتیجه تربیتش خوب میشه هرچندخودش آسیب دیده این ازخودگذشتگی همه ندارن

کتاب زیادبخون

تجربه مفید افراد موفق حتی مادرشوهر ممیزی گفت ازدید تربیتی نگاه کن وغنیمت بدون 

سی دی کلاسهای آموزشی هیچ وقت دیرنیست شایدسخت باشه امادیرنیست

باکسانی رفت وامدکن تاثیرمثبت وخوب داشته باشن روی خودت وفرزندانت

من معنویت برام خیلی مهم پسرم تو این مسیر دوست دارم قراربدم

چون معتقدم آرامش محض وسعادت دراین راه

فکر کن ببین هدفت چیه؟

فردا بپرسن چکارکردی تو این زندگی حداقل بتونی بگی دوتا بچه خوب تحویل جامعه دادم

سربارجامعه نیستن ادم های درست و خوبی هستن موفق وشادهستن

آره میدونم. بعده تنبیه مثل... پشیمون میشم... قولاشم علکیه میدونم ولی قول گرفتنم بهتراز ردکرد نشه. با ...

بازم خوب متوجه اشتباه هست

ماوظیفه داریم خوب کبد بگیم

مطمئن باش یک روز میفهمه ویادمیگیره

دقیقا. ازش میپرسم خودت بچه لجباز داشته باشی که به هیچ حرفی گوش نده وبی آبرویی توفامیل وهمسایه کنه وج ...

عزیزم

اگرمیخوایم بچه آمون چشم بگه یکی ازراهکارهاش الگوی دیداری

بچه وقتی ببینه پدریک چیزی میگه مادر جروبحث میکنه جوابش میده و میگه به من چه یامثلا میگه متکامیاری و...بگه چشم بچه حرف شنو میشه

اینی که گفتم برو تحقیق کن

خوب کردی زدیش من درکت میکنم اینایی میگن کار بدی کردی یا اعصابشون راحته یا بچه هاشون آرومم یا بچه ندا ...

خوب آره اونایی که بچشون آرومه ولجبازنیست دلشون میسوزه ولی اونایی که بچه لجوج دارن میفهمن چی میگم. بابامم مادرم بلاخره هرچی ام بچموبرنم نمیکشم که هرچی هم که تحمل داشته باشی وقتی ببینی بچت نه حواسشومیتونی پرت کنی نه وعده بیرون رفتن قبول کنه نه مهربونی بفهمه وچاخان وفقط جیغ بزززززنه جیغ بزززززنه ده دقیقه پشت سرهم ولگدبزنه به در وسرت درد بگیره. یات مهمونی هرچی چشم غره بری بی‌فایده باشه... خودتونو ه دقیقه بزارین جامن چکارمیکنیددددد؟