2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
والله منم مادر دارم بیچاره رنگ خونه پسرشم ندیده

اصلا اصلا در اینجور موارد نباید بعضی رو با خونواده ی خودت مقایسه کنی ..خلاصه ی کلام اون آقا براشما شوهر بشو نیست 😕👍🏻هنوز وقت داری برا موارد بهتر ک حداقل از لحاض فرهنگی بهم بخورید

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین اینجوری بهت بگم که شوهر من روز زن واسه من هیچی نخرید ولی واسه مامانش گوشی خرید! من سرویس طلای ع ...

اخ لعنت ب ذات این آدمها چرا انقد عقده این دقیقا درکت میکنم و واقعا چقدر ما این وسط مظلومیم😐

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

اینجور که شما گفتی بعدها با این مادرشوهر به مشکل جدی میخوری حتی تو دو طبقه هم زندگی نکن خونه مستقل گفتی باید بخره پسره الان قبدل میکنه بعد خیلی راحت میزنه زیرش ممکنه اولش به حرف متدرش گوش نکنه ولی وقتی مدام تو گوشش خونده بشه بعدها هم‌میره به سمت نادرش و حرف های اونو گوش میکنه بهتره از الان خودت رو درگیر این رابطه نکنی بهتره خودت به خواستگارت خیلی واضح دلیل مخالفتت رو بکی و تموم کنی قضیه رو 

من بیبی ک میزدم منفی بود بعد ی روزم ی خط داشت این مثبته مبارکه😍

من بیبی ک میزدم منفی بود بعد ی روزم ی خط داشت این مثبته مبارکه😍

اوا خاک برسرم تاپیک اشتباه اومدم😳🤦🏼‍♀️😂😂

وایی نگو.....خدا منو بکشه امروز ب رابطم میگم باش اتمام حجت کنه اگه جدا میشه بیاد نمیشه کلا اسم منو ت ...

میدونی چی میشه این پسره؟

ازدواج میکنه بالاخره 

با این مامان کنه چسبده حتما اولی رو طلاق میده

بعد یه زن دیگه میگیره واسه او آدم میشن

حالا ببین کی گفتم

پسره گفت جدا بشیم من یه کیسه برنج برا خودم میخرم یکی برا اون.یا چیزا دیگه انگار اون ده تا پسر دیگه م ...

اگه رو سر خونوادت موندی  ترشیدی قیافه نداری خیلی ببخشید فلجی  از بی شوهری میترسی برو ب این ادم

خودش علنا میگه تو بیا بشو کلفت مادرم این فک کردن داره؟

نمیبینی زنای اینجا چی کشیدن.

من با بچه تو شکمم چی کشیدم؟؟؟تو سن23سالگی!!!

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

اینجور که شما گفتی بعدها با این مادرشوهر به مشکل جدی میخوری حتی تو دو طبقه هم زندگی نکن خونه مستقل گ ...

اصلا اینا عیالوار هستن زندگی خسته کننده میشه باهاشون .. 

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
باشه عزیزم امروز میرم مشاوره ازدواج

جیزی عیان است چه حاجت به بیان است

قیدشونو بزن مشاوره نمیخواد دیگه

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
پسره گفت جدا بشیم من یه کیسه برنج برا خودم میخرم یکی برا اون.یا چیزا دیگه انگار اون ده تا پسر دیگه م ...

اوه همین دیگه .. تازه خرجشم باید بدین

اگر قبول کردی یعنی خودت خوابیدی گفتی دهنم اسفالت کنید،،دیگه تاپیکی شما بزتی ناله کنی میگیم تعلیقت کنن

تهدیدت کردم بفهمی 😓😂

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم ...

پس زرنگه،میخواد دلت بسوزه و با شرایط کنار بیای،هیچ جوره کوتاه نیا،معلومه که مادرش از الان شمشیرو از رو بسته،ینی چی که از پسذم حدا نمیشم مگه شوهره که جدا نمیشی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

قبول نکن حتی اگه پسره قبول کنه بره یه محل دور هم خونه بگیره به بهانه های مختلف مادرش میاد ماه به ماه میمونه خونت بعد که دیگه بیشترش خونه شما موند خونه خودش رو هم میفروشه که دیگه برگشتی در کار نباشه 

از دست اینجور مادرشوهرای وابسته🤯