2777
2789
عنوان

مادرشوهر

2779 بازدید | 167 پست

سلام چندساله آقایی ب خواستگاریم میاد ولی من چون دانشجو بودم قبول نمیکردم الان دوهفتس رسمی میان و میرن.جلسه دوم ک با مادرش اومد برا حرفا اصلی مادرش برگشت گفت من این پسر آخریمه ازش جدا نمیشم.بش گفتم خوب پسرت وضعش خوبه دوطبقه میگیریم ک تنها نشی گفت اصلا نمیشه پسرم پول نداره.حالا دوتا خونه و یه سه طبقه ام داره.نمیدونم چکارکنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا دور این خواستگارو خط بکش

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

حالا داشتی پز پول خاستگارتو میدادی یا گلایه مادرشو😜شوخی میکنم عزیزم ولی بیشتردقت کن عجله نکن،،،واقعازندگی بایه ادمی که میخوادبیادتوخلوت خودتوشوهرت سخته حالاهرکی میخوادباشه ... حتی وقتی بچه ام میادوسط هیچی رنگ و بو قبلارونداره چه برسه یه زن سالخورده

خدایا شکرت شکرت شکرت

فقط بذارش و فراااااااار کن😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نه نه نه بازم میگم نه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

قبول نکن. جدا نمیشم فک نکنی فقط خونه. هم پا همه مهمونی ها حتی عمو. عمه. دایی. خاله خودت اگه دعوتش نکن یا بی دعوت میاد یا فتنه میندازه که نرید 

هم پای مسافراتا. جوری که ارزو یه مسافرت دوتایی به دلت بمونه 

عروسی و عزا. مهمونی سفر. دور دور. خرید 

اینا هم هست هم پای پسرش

از طرفی اونا نیستن این زجر میده تو رو تو اون خونه اگه دلت بخواد قرمه سبزی بپزی اون میگه قیمه باید قیمه باشه 

اگه بگه بشین باید بشینی بگه پاشو باید پاشی 

لطفا نگین حالا مگه چقد زنده تهش 10. 20 سال 

این 10. 20 سال از عمرم شما کم میشه عمرتون هدر میره طعم یه زندگی نچشیدین 

خودت بایدببینی بااون شرایط میتونی زندگی کنی یانه!

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯