2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
کلا دور این خواستگارو خط بکش

الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم مستقل باشه قبول میکنم حالا لال شده و حاشیه میره

هرچقدر التماس کرد. سر تا پات. جواهر. طلا. برلیان والماس و.... گرفت 

کل ثروتش به اسمت زد 

ارزش زجر کشیدن و عمر هدر رفته و جوونیت نداره 

تو رو خدا عاقل باش. حالا که مستقیم گفته 

مثل ما من خوبه نگفت الان زجر کشم داره میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا داشتی پز پول خاستگارتو میدادی یا گلایه مادرشو😜شوخی میکنم عزیزم ولی بیشتردقت کن عجله نکن،،،واقع ...

واقعا مادرش عصبیم کرد حالا حرفای دیگه ای بم زد ک پسره باورش نشد میگفت بیارمش رو در روش کنم.حالا اونا ب درک موندم ک چطور اون زن با اون سرحالیش روشه بیاد پیش تازه عروس داماد بخوابه.خودش خونه ام داره

الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم ...

بعدا پدرتو درمیاره مادرش 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
فقط بذارش و فراااااااار کن😐

😂😂😂گفتم گناه داره اشکال نداره حالا ک میخاد بیاد تو دوطبقه بمونه خونه خودش نمونه.حالا زنه چهارده بچه داره همشونم یک ماه یک ماه میمونن پیشش.میخاد منو ببره کلفتی.اونوقت ب پسرش میگم من نمیتونم خودشم قبول کرد ولی مادرش نمیذاره

واقعا مادرش عصبیم کرد حالا حرفای دیگه ای بم زد ک پسره باورش نشد میگفت بیارمش رو در روش کنم.حالا اونا ...

عزیزی از همین حالا سرناسازگاری برداشته شده هنوزهیچی نشده خاله زنک بازیا و رو در رو کردنا شروع شد؟ خب قشنگ بشینین باهم سنگهاتونو وابکنین همه حرفا،شرطا و ایناروباهم کنید که دوروزدیگه افتادیدتوزندگی دوتاشکم زاییدی بعد یادتون نیادباهم تفاهم‌ندارین😢

خدایا شکرت شکرت شکرت
قبول نکن. جدا نمیشم فک نکنی فقط خونه. هم پا همه مهمونی ها حتی عمو. عمه. دایی. خاله خودت اگه دعوتش نک ...

منم دقیقا ب همینا فکرمیکنم.برگشت بمن گفت تو از عروس بزرگمم بزرگتری.گفت ما رسم شیربها و مهریه و طلا نداریم و ...اونوقت پسره میگفت تو کاریت نباشه برات میخرم

چی میشد خدا به بعضیا اولاد نمیداد!قربون خدا برم،نمیدونم چه حکمتی داره که بعضی بی ظرفیتها پدر یا مادر میشن!قبل از اینکه چیزی رو از خدا بخوایم قبلش بخوایم اول لیاقتو ظرفیتشو بده،حالا میخواد اولاد باشه میخواد همسر باشه میخواد پول باشه یا هرررر چیز دیگه ای

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
عزیزی از همین حالا سرناسازگاری برداشته شده هنوزهیچی نشده خاله زنک بازیا و رو در رو کردنا شروع شد؟ خب ...

والله من از اول قبل اینکه بیاد خواستگاری گفتم جدا باشیم اونم خودش گفت نمیشه ک با مادرم تو یه خونه باشیم چون میخام زندگیم مستقل باشه مثلا خواهراش یک ماه یک ماه میان میمونن و برادراش هرشب خونشونن.بعد جلسه دوم تا مادرش گفت حق ندارید جدا شید پسره هم گفت فعلا پول ندارم

هرچقدر التماس کرد. سر تا پات. جواهر. طلا. برلیان والماس و.... گرفت  کل ثروتش به اسمت زد  ...

مادره ناراضیه ک پسرش میخا منو بگیره.بم گفت من خودم ده تا عروسمو انتخاب کردم خودم رفتم خواستگاری و نامزدشون کردم پسرام اومدن عقد کردن تا حالا همچین چیزی نبوده

والله من از اول قبل اینکه بیاد خواستگاری گفتم جدا باشیم اونم خودش گفت نمیشه ک با مادرم تو یه خونه با ...

ببین مادرشوهرهرکجاباشه تمام بچه ها عروسها نوه‌ها دامادها و‌.... میان پیش اون خونه شما دیگه بنده خدا زندگی برات نمیمونه

مامانبزرگ من با زندایی کوچیکم زندگی میکنن بخداهرروز تمام زنداییام میرن سرکار وبیرون بچه هاشونومیندازن خونه مامانبزرگم رو دل زندایی بیچارم اسایش ازخودشو بچه هاش گرفتن 

تازه یه مدت پسرداییم ک باباش رحمت خدارفته ومامانش ازدواج مجددکرده اومده خونه مادربزرگم زندایی کوچیکم داره تروخشکش میکنه بنده خدا هرروزم یه چشمش اشکه یکیش خون تاهم دهن بازکنه مادربزرگ وداییم درکش‌نمیکنن فقط هرروزمیگه دلم‌میخوادفرارکنم

خدایا شکرت شکرت شکرت
ببین مادرشوهرهرکجاباشه تمام بچه ها عروسها نوه‌ها دامادها و‌.... میان پیش اون خونه شما دیگه بنده خدا ...

وایی نگو.....خدا منو بکشه امروز ب رابطم میگم باش اتمام حجت کنه اگه جدا میشه بیاد نمیشه کلا اسم منو تو زندگیش یه خط بکشه

والله من از اول قبل اینکه بیاد خواستگاری گفتم جدا باشیم اونم خودش گفت نمیشه ک با مادرم تو یه خونه با ...

خدا به مرد استقلال و اختیار داده! این آقا اصلا اختیاری از خودش نداره،تعجب میکنم چرا دو دلی!بگو نه،حتی باهاش بحث هم نکن،بگو خونه جدا بگیری هم زنت نمیشم!زخم زبون میزنه مادرش،خدا میدونه خواهراش چجوری باشن،بلاخره دخترای همین مادرن،این آقا هم که نشون داده اگر در مورد مادرش حرف بزنی اهمیتی نمیده مگر اینکه سه هزارتا شاهد بیاری😒سیری از زندگیت؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

منکه میگم حتی تو یه ساختمونم قبول نکن چه برسه تو یه خونه به هیچ وجه

چند ساله میان و میرن شرطم میزارن؟؟؟؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑