2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
ببین مادرشوهرهرکجاباشه تمام بچه ها عروسها نوه‌ها دامادها و‌.... میان پیش اون خونه شما دیگه بنده خدا ...

خدا به فریاد داییت برسه فردای قیامت😏

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خدا به مرد استقلال و اختیار داده! این آقا اصلا اختیاری از خودش نداره،تعجب میکنم چرا دو دلی!بگو نه،حت ...

نمیدونی برا اینکه بیاد خواستگاریم چ کارها ک نکرد چ واسطه ها ک نفرستاد...منم گول اونو خوردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی نگو.....خدا منو بکشه امروز ب رابطم میگم باش اتمام حجت کنه اگه جدا میشه بیاد نمیشه کلا اسم منو ت ...

اصلا جدا زندگی کردنم با این آقا مساله داره چون تفکر مادرش اینه مدام اذیت میکنه

البته نمیدونم شما تا چه مرحله ای پیش رفتید شاید علاقه بینتون ایجاد شده که دو دلی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم ...

از کسی ک تجربه داره بشنو از مادرآدم کسی نزدیک تر ب آدم هست؟زن بعد ازدواج حتی مادرخودشم براش سرباره چ برسه ب همخونگی با مادرشوهر ک عشق پسراشونن ..این آقا هم معلومه خیلی مامانیه😖مث شوهرمن اینجور مردا هرگوهی بخان بخورن از مامی شون اجازه رو کسب میکنن و تحت نظر ایشون میل میکنن😒

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
وایی نگو.....خدا منو بکشه امروز ب رابطم میگم باش اتمام حجت کنه اگه جدا میشه بیاد نمیشه کلا اسم منو ت ...

افرین..زندگی بحث یه روز دوروز نیست ... از تجربیات بقیه استفاده کن... بخدااگربخوای صدتامثال برات ردیف میکنم ک همشم باچشم خودم دیدم.. یه نمونه دیگش اینه که زن همسایمون سه تا عروس داره هرچی مال ملک طلا داشته داده به دوتاعروسهاش به عروس سومی هزارتومنم‌نداد،،،اخرعمری هیچکدوم پناهش ندادن اومد توخونه عروس‌سومی یه اتاقک واسش زدن زندگی کرد بجای تشکر هرروزفحش میدادونفرین میکرد اخرم که رحمت خدارفت تمام‌اقوام و داداشاش پسراش وهمه پاشدن این عروس بدبختو به فحش بشتن که توازبس اذیتش کردی کشتیش😢بخدا این زن بدبخت بعدازیکسال هنوز داره فحش میخوره  ... آش نخورده و دهن سوخته

خدایا شکرت شکرت شکرت
ببین مادرشوهرهرکجاباشه تمام بچه ها عروسها نوه‌ها دامادها و‌.... میان پیش اون خونه شما دیگه بنده خدا ...

اصلا به این بخشش فکر نکرده بودم

راست میگی به خصوص اگه دختر داشته باشه هر روز اونجا پلاسن و دیگه اختیار هیچی رو نداری

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منکه میگم حتی تو یه ساختمونم قبول نکن چه برسه تو یه خونه به هیچ وجه چند ساله میان و میرن شرطم میزار ...

خود مادره شرط گذاشت.همه عروساشو تو شونزده سالگی انتخاب کرده من ۲۵ سالمه.اونا بیسوادن من دوتا لیسانسم.اونا بیکارن من معلمم.اونا فقط بلدن بشورن و بپزن من خیاطی و کلی کار دیگم بلدم و حتی خیاطی هم آموزش میدم تابستونا.اونا همه روستایی هستن من شهری.الان خدا شاهده نمیخاستم خودمو برتر نشون بدم و بگم اونا ک روستایین یا بیسوادن بدن من در حدی نیستم ک قضاوت کنم ولی سختمه ک منو از همه عروساش پست تر میبینه دارم دق میکنم

نمیدونی برا اینکه بیاد خواستگاریم چ کارها ک نکرد چ واسطه ها ک نفرستاد...منم گول اونو خوردم

خودکشی هم کرد محل نده!اتفاقا بهش بگو من از مردی که اختیار نداره،یکی دیگه براش تصمیم میگیره حالم به هم میخوره،بگو مادر شما قدیسه نیست که هیچ خطایی ازش سر نزنه که حرفمو درموردش باور نمیکنی!بذار لااقل بفهمه داره از کجا میخوره بلکه به خودش بیاد آدم بشه(البته کاری نکنی به مادرش بی حرمتی کنه)

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
اصلا جدا زندگی کردنم با این آقا مساله داره چون تفکر مادرش اینه مدام اذیت میکنه البته نمیدونم شما ...

اره دیدم تمام اطرافیانم تاییدش کردن دیدم میگن از لحاظ اخلاق عالیه و باشخصیته چرا انقدر دوستت داره دوستش نداری....منم چن وقته درگیرش شدم

اصلا به این بخشش فکر نکرده بودم راست میگی به خصوص اگه دختر داشته باشه هر روز اونجا پلاسن و دیگه اخت ...

بله دیگه بایدبه همه جاش فکرکنی سختی خیلی داره فکرکن یه روزم به سلیقه خودت نتونی اشپزی کنی مثلا دوسداری به سبک جدید پیتزا هاتداگ اسنک درست کنی ولی بایدبرای اون غذای کم جرب حاضرکن اگر ناهار قورمه گذاشتی برای اون آش بزاری 

خدایا شکرت شکرت شکرت
منکه میگم حتی تو یه ساختمونم قبول نکن چه برسه تو یه خونه به هیچ وجه چند ساله میان و میرن شرطم میزار ...

اره ما حتی تو ی ساختمونم نیستیم ولی اوایل کلید داشت سرزده و بی هوا میومد تو گاهی حتی حرفای حین رابطه مونو میشنید و میرفت برای دختراش میگفت😡مث گاااو سرشو مینداخت پایین میومد توخونه تا ۵سال همین وضع ب شوهرمم ک میگفتم چون بچه نن اس هیچی نمیگفت بش حالموبهم میزدن تااینکه قفل در مون ب لطف خدا خراااب شد و عوضش کردیم باز پرو پرو میگف بهم کلید بدید منم گفتم س تا بیشتر نداش ک براخودمونه😐الانم باز گیره ب جاری کوچیکم ک تو دوطبقه بااون زندگی میکنه طفلی میگ یهو میاد توخونه و گاهی ک نیس جاریم میره وسایلشو برمیداره از در خونه ی اونام کلید داره حالم بهم میخوره از کاراش

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
از کسی ک تجربه داره بشنو از مادرآدم کسی نزدیک تر ب آدم هست؟زن بعد ازدواج حتی مادرخودشم براش سرباره چ ...

وایی نگو.اصلا فکرشم نمیکردم بچه ننه باشه اخه ادم سختی کشیده اییه

اره ما حتی تو ی ساختمونم نیستیم ولی اوایل کلید داشت سرزده و بی هوا میومد تو گاهی حتی حرفای حین رابطه ...

واقعا این کارا چیه میکنه من خودم زیاد با کسی رابطه ندارم ک اینچیزا رو ببینم الان واقعا عصبی شدم