2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
وایی نگو.اصلا فکرشم نمیکردم بچه ننه باشه اخه ادم سختی کشیده اییه

اینا همش حرفه ولی انقد شهامت نداشته ک توخونه مادرشو متقاعد کنه ک اون حرفو بتو نزنه فقد ی معنی داره ..مطمئن باز زنه بعدا عاصیت میکنه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
افرین..زندگی بحث یه روز دوروز نیست ... از تجربیات بقیه استفاده کن... بخدااگربخوای صدتامثال برات ردیف ...

وایی خدای من ....خدا بهم رحم کرد ک موقع اذون خوابم نبرد و تاپیک زدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خود مادره شرط گذاشت.همه عروساشو تو شونزده سالگی انتخاب کرده من ۲۵ سالمه.اونا بیسوادن من دوتا لیسانسم ...

عزیزم هنوز که اتفاقی نیوفتاده ردشون کن برن به هیچ عنوان تو همچین چاله ای نرو 

حتی اگه تا آخر عمر تنها بمونی بهتر از این ازدواجه

هر چند با شرایطی که داری عمرا بی خواستگار بمونی و خواستگار برات هست

حالا شما بگو آقا فرشته ست مادرش نمیزاره یه آب خوش از گلوت بره پایین حتی اگه بری یه شهر دیگه! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اینا همش حرفه ولی انقد شهامت نداشته ک توخونه مادرشو متقاعد کنه ک اون حرفو بتو نزنه فقد ی معنی داره . ...

میدونی با لبخند حرفاشو میزنه خیلی سیاست داره ازش الان بیزار شدم

خود مادره شرط گذاشت.همه عروساشو تو شونزده سالگی انتخاب کرده من ۲۵ سالمه.اونا بیسوادن من دوتا لیسانسم ...

مادرشوهرای این مدلی رو من میشناسم و بس... جفت خاله مامانمه.. ـ خاله مادر منم ۷تا عروس داره ۶ تاشو رفته ازروستا اورده همشونم سوادندارن خانه دارن فقط بلدن بشورن بپزن وسالی یه بچه بزان و جرات ندارن رو حرف مادرشوهره حرف بزنن حتی اسم تمام بچه هاشونم مادرشوهرانتخاب کرده..همشونااااااا

اما عروس اخری شهری و دانشگاه رفتست پسره خودش پسندیده و پاش وایسادوگرفتش ازبس این مادرشوهر بااین لجه میگفت بایدمثل بقیه عروسهام‌رفتارکنی و اسم بچه هاتم من انتخاب میکنم وباید مثل بقیه عروسهام تاچندسال توحیاط خودم‌زندگی کنی.. اخرسری زنه دوتابچه رو ول کردرفت خونه باباش به شوهرش گفت نمیام روزی ک خونه خریدی بیادنبالم.. پسره ترسید دوروزبعدرفت هول هولکی یه خونه خوب پیداکردخرید رفت دنبال زنش ..مادرشوهره برگشت بزنه توگوش عروسش،،،عروسه ام تف کرد توصورت اون دعوا بالاگرفت😂😂😂اما حالا اشتی کردن اما زنه به خواستش رسید وجدا زندگی میکنه میگه خیلییییی راحت ترم اونموقع اختیارخوردن و تایم خوابیدنمم نداشتم

خدایا شکرت شکرت شکرت
اره دیدم تمام اطرافیانم تاییدش کردن دیدم میگن از لحاظ اخلاق عالیه و باشخصیته چرا انقدر دوستت داره دو ...

نه اصلا ارزش نداره به خصوص که مدام حرفشو عوض میکنه

یکی از دوستام ازدواج کرد مادر شوهرش اول خیلی دخالت میکرد اما شوهرش از اول محکم بود خیلی اذیت شد ولی خب درنهایت زندگیش درست شد اما این آقا اصلا معلوم نیست بتونه جلو مادرش وایسته

خودتون میگید حرفشو در مورد خونه عوض کرده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم هنوز که اتفاقی نیوفتاده ردشون کن برن به هیچ عنوان تو همچین چاله ای نرو  حتی اگه تا آخر ع ...

وایی راستم میگی.مادرپسره ب خانوادم گفته پسرم حق نداره از پیشم بره بعد دخترت باید احترام بچه هامو ک هروز میان داشته باشا.بابام خواست بندازتش بیرون مامانم آرومش کرد.انگار کلفت خواسته.بعد ک ب پسره گفتم چرا مادرت اینجور گفته پسره گفت خوب میخواسته امتحانت کنه ببینه چقدر منو میخای ولی غلط کرده انگار من بچم

وایی خدای من ....خدا بهم رحم کرد ک موقع اذون خوابم نبرد و تاپیک زدم

واقعا. اینقد برات تایپ کردم ک درست تصمیم‌بگیری.. ادم دوروزمهمان گیرش میاد چقد اذیتی تابره اونوقت فکرکن یکی ۲۴ساعت توزندگیت باشه اصلاشایددلت بخواد باشوهرت ببخشییید بری حموم اصلادلت بخوادباهم جلوتلوزیون سریال ببینین یا تولددونفره بگیرین دیگه اون جی میخواداین وسط

خدایا شکرت شکرت شکرت
مادرشوهرای این مدلی رو من میشناسم و بس... جفت خاله مامانمه.. ـ خاله مادر منم ۷تا عروس داره ۶ تاشو رف ...

وایی خدا لعنتش کنه.فکرکن تو خواستگاری بم میگه عروس جدیدم رو برج دو یعنی اردیبهشت اوردیم ولی هفته بعدش زایید. الان بچش پنج ماهشه بچشم پسره با افتخار تعریف میکرد

ببین کلا خیلی خطرناکه این حرف این اگه تو یه سر شهر باشی مامانشم یه سر میاد میمونه خونت هفتگی .....اصن این صمیمیت خطرناکه .....ببین دوتا پا داری دوتا دیگه قرض کن کلا از این خواستگار دور شو .......حتی اگه بیاد بگه یه طبقه ما یه طبقه مادرم قبول نکن .....

الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم ...

آفرین از اول بگو خونه مستقل

البته اگز شرایط دیگه اش رو قبول داری و پسندیدیش

ولی خب با اون مادر‌که از الان گفته جدا نمیشم سخته کنار‌اومدن

اره ما حتی تو ی ساختمونم نیستیم ولی اوایل کلید داشت سرزده و بی هوا میومد تو گاهی حتی حرفای حین رابطه ...

من و مادر شوهرم تو دو تا شهر مختلف زندگی میکنیم ولی این چند سال انقدر از دست خل بازیاش عذاب کشیدم که افسردگی گرفتم 

واقعا پیش هم زندگی کردن اشتباه محضه

من مادر خودم میگه بیا تو یه ساختمون خونه بگیریم میگم نه حتی با خانواده خودش آدم بعد ازدواج خوب نیست یه جا باشه

نه اصلا ارزش نداره به خصوص که مدام حرفشو عوض میکنه یکی از دوستام ازدواج کرد مادر شوهرش اول خیلی دخا ...

اره دیشب رابطمون بش پیام داده امروز بش میگم باش اتمام حجت کنه یا با شرایط من کنار بیاد یا کلا بره ور دل مادرش

وایی خدا لعنتش کنه.فکرکن تو خواستگاری بم میگه عروس جدیدم رو برج دو یعنی اردیبهشت اوردیم ولی هفته بعد ...

این از اوناست که عین تخمه مغزش کوچیکه.. آدمایی که تواین قرررررن هنوز پسرزاییدن رو افتخارمیدونن دهنشونوببندن تادنیا جای قشنگتری بشه.. واااالا

خدایا شکرت شکرت شکرت
وایی راستم میگی.مادرپسره ب خانوادم گفته پسرم حق نداره از پیشم بره بعد دخترت باید احترام بچه هامو ک ه ...

قشنگ چرت و پرت گفته....چه امتحانی.....والا ما رو که با احترام و قول و قرار بردن اینجور شد این که از اول حرمت نگه نمیداره .....تو سنی ام نداری تورو خدا خودتو بیچاره نکنی