2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
وایی خدا لعنتش کنه.فکرکن تو خواستگاری بم میگه عروس جدیدم رو برج دو یعنی اردیبهشت اوردیم ولی هفته بعد ...

فکر کن یه عمر میخوای از دست این حرفاش حرص بخوری

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
واقعا. اینقد برات تایپ کردم ک درست تصمیم‌بگیری.. ادم دوروزمهمان گیرش میاد چقد اذیتی تابره اونوقت فکر ...

والله موندم چجور روش میشه میاد تو یه خونه با تازه عروس داماد چقدر پررو میتونه باشه خودش خونه داره میخا اونو ول کنه بیاد هرقبرستونی ک من میخا برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من و مادر شوهرم تو دو تا شهر مختلف زندگی میکنیم ولی این چند سال انقدر از دست خل بازیاش عذاب کشیدم که ...

ادم بعدازادواج انگار کم تحمل میشه بقران گاهی میشه من حوصله خوده شوهرمم‌ندارررم

خدایا شکرت شکرت شکرت
ببین کلا خیلی خطرناکه این حرف این اگه تو یه سر شهر باشی مامانشم یه سر میاد میمونه خونت هفتگی .....اص ...

وایی جدی میگی؟خاک ب سرم خواستم با شرایطش کنار بیام از بس همه بم گفتن دوستت داره خوشبحالت....

وایی راستم میگی.مادرپسره ب خانوادم گفته پسرم حق نداره از پیشم بره بعد دخترت باید احترام بچه هامو ک ه ...

ببین به قول خودت تو ازشون خیلی سری

ولی اونا خودشونو خیلی دست بالا گرفتن

یه جور رفتار میکنن انگار خودتو چسبوندی به پسرشون

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
والله موندم چجور روش میشه میاد تو یه خونه با تازه عروس داماد چقدر پررو میتونه باشه خودش خونه داره می ...

فردا هروقتم مریض شد شوهرت بایدتورو ول کنه توبیمارستانا دنبال اون بره.. وظیفشه ها چون مادرشه ولی نه اینکه دیگه تورو نادیده بگیره.. فردا بچه اوردی حتما میخوادبگه چرا اینوبهش دادی چرا اینوواسش پوشیدی وهزارتاحرف وداستان دیگه... وهی بخوادشوهرتو پرکنه بیادباهات دعوابکنه. ول کن دنبال دردسرنگرد ایکاش منم قبل از ازدواجم به حرف نینی‌سایتیا گوش داده بودم

خدایا شکرت شکرت شکرت
خود مادره شرط گذاشت.همه عروساشو تو شونزده سالگی انتخاب کرده من ۲۵ سالمه.اونا بیسوادن من دوتا لیسانسم ...

وای دیوونه ای بخدا تو با این شرایط قطعا گزینه های بهتری هم پیشرو داری رد شون کن برن این طور زنها ب کارشون واردن مث مادرشوهرمنکه باخنده و خوشرویی حرفاشو میزنه و خداشاهدو ناظره ک چقد بامابدرفتاره و بددهن مادرشهیدم هست ولی بدترین و بی ادبانه ترین حرفارو میزنه و تهمت و هزار کاردیگ ک بخوان تعریف کنم خوابتون میبره خیلی پست و دورو عه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
قشنگ چرت و پرت گفته....چه امتحانی.....والا ما رو که با احترام و قول و قرار بردن اینجور شد این که از ...

فدات مهربونم واقعا دلم محکم تر شد ک قدر خودمو بدونم دوهفتس ن خواب دارم ن خوراک از بس فکرکردم روانی شدم

وایی جدی میگی؟خاک ب سرم خواستم با شرایطش کنار بیام از بس همه بم گفتن دوستت داره خوشبحالت....

اره نکن با خودت این کارو ...تو سنی نداری مطمئنن موردای بهتر سر راهتن .......خودتو بیچاره نکن ....حرف اطرافیانم بزار کنار تو خودت تحصیل کرده ای میدونی کسی که استقلال شخصیتی نداره چه مصیبتیه 

فردا هروقتم مریض شد شوهرت بایدتورو ول کنه توبیمارستانا دنبال اون بره.. وظیفشه ها چون مادرشه ولی نه ا ...

بخدا نینی سایتیا اکثرا خیلی خوب مشاورمیدن منتها چون گاهی به شوخی میگن یا با لحن تند میگن ادم دلش‌میشکنه امادرحقیقت حرفاشون وتجربیاتشون خیلی عالیه

خدایا شکرت شکرت شکرت