2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
ادم بعدازادواج انگار کم تحمل میشه بقران گاهی میشه من حوصله خوده شوهرمم‌ندارررم

آخه زندگی انقدر مشکلات داره آدم دیگه حال و حوصله ای براش نمیمونه

هر چند نسلای قبل ما همه با مادر شوهر زندگی کردن

مادر خودم و مادر شوهرم 

ولی اونا هیچی از زندگی و جوونیشون نفهمیدن

به خصوص مادر شوهرم که مادر شوهرش بد بوده همه چی براش عقده شده الان چشم دیدن خوشی ما ها رو نداره

یه موقع هم اعتراض میکنم قشنگ. میگه من یه روز خوش تو زندگیم ندیدم بعد شما ها برا خودتون میچرخید! 

خب این زندگی فایده ش چیه که یه زن سرخورده بسازیم و بندازیم به جون عروس

کاش مردا فقط یکم عقل داشتن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادم بعدازادواج انگار کم تحمل میشه بقران گاهی میشه من حوصله خوده شوهرمم‌ندارررم

وای دقیقا.....جلوی شوهر همیشه باید بهترین باشی.....گاهی بخودت میگی ول کن بابا.....میخام چند روز تو حال خودم باشم رها و تنها😂

یه سری حرفا و رفتارا تو خواستگاری زنگ خطر ...اگر دیدی و شنیدی باید سریع تمام کنی حتی اگر یه روز به عقد مونده ........

تعصب و بد دلی و غیرتی نا معمول 

استقلال فکری و بلوغ اجتماعی 

فدات مهربونم واقعا دلم محکم تر شد ک قدر خودمو بدونم دوهفتس ن خواب دارم ن خوراک از بس فکرکردم روانی ش ...

اینقدفکرنکن فکرکردن نداره..اتفاقا نه امتحان بوده نه شوخی..خییییییییلیم جدی گفته ... همین شوهرت پس فردا که رفتی توخونش براش عادی شدی بغضت ترکید بهت میگه مگه روزاول مامانم‌بهت نگفت قراره بامن زندگی کنه خودت خواستی....

استارتر من اینارو چشیدم‌که دارم بهت میگما.پس فردا هربلایی ام سرت اومد هیچکی باهات همدردی نمیکنه همه میگن خودت خواستی

خدایا شکرت شکرت شکرت
فردا هروقتم مریض شد شوهرت بایدتورو ول کنه توبیمارستانا دنبال اون بره.. وظیفشه ها چون مادرشه ولی نه ا ...

دقیقاااا مث مال من ..عزیزم اصلا این خاستگار خودشو برات قربونی هم کرد بهش جواب رد بده واقعا مادرشوهرداشتن مزخرفه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
آخه زندگی انقدر مشکلات داره آدم دیگه حال و حوصله ای براش نمیمونه هر چند نسلای قبل ما همه با مادر شو ...

اره بخدا 😔😔 واقعاچطورتحمل میکردن با مادرشوهرزندگی کنن ازهرزاویه بهش نگاه میکنم از تحمل وتوان من خارجه اگرمن بودم روزی ۱۴ . ۱۵ بار دعوامون‌میشد😂😂😂 

خدایا شکرت شکرت شکرت
اینقدفکرنکن فکرکردن نداره..اتفاقا نه امتحان بوده نه شوخی..خییییییییلیم جدی گفته ... همین شوهرت پس فر ...

لایک بروجودت خواهر دقیقا همینه👍🏻❤

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
😂😂😂گفتم گناه داره اشکال نداره حالا ک میخاد بیاد تو دوطبقه بمونه خونه خودش نمونه.حالا زنه چهارده ب ...

ول کن بابا 

این از اون مادرشوهراست

اصلا حس خوبی ندارم

حتی اگه قبول کردن خونه جدا داشته باشی بازم تضمینی نیس نباد مزاحمت نشه

اگه بهر دلیلی مجبور شدی قبول کنی حق سکونت و هر چی هست تو عقدنامه ازش بگیر

لایک بروجودت خواهر دقیقا همینه👍🏻❤

والا😘😘عزیزمی

بخدا تااین وقت بیدارموندم واسش تایپ کردم ک تصمیم‌الکی نگیره چون افتادتوزندگی عشق وعلاقه یادش میره تنها معضل زندگیش میشه نفرسوم

خدایا شکرت شکرت شکرت