2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
چ بدونم اخه من زیاد تو فاز ازدواج نبودم هیچی از ایم رفتاراتم حالیم نمیشه الان ک دارم جواباتونو میخون ...

عمرا اگه قبول کنی تو رو خدا قبول نکن تو برو تاپیک اای منو بخون کاش من به جای تو بودم کاشششش الان میتونستم برگردم عقب 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زندگی منه دقیقا

تا حدودی زندگی خودمم هست با این تفاوت که من خونم جداست. از اول نگفت این حرف رو 

الان یکسره خرید. مهمونی. مسافرت. پارک 

حتی زنگ میزنه میگه امروز مرغ درست کن شب سالاد الویه 

و.... 

حالا این بنده خدا گفته تا حرف بزنه. اعتراض کنه میگه من ک روز اول گفتم

ارزو دوتایی بودن بی سرخر بودن دارم

عزیززممم فرراررررر کننننن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

به هیچ عنوان حتی قبول نکن باهاش توی دو طبقه مجزا زندگی کنی عزیزم از من به تو نصیحت میشی کلفت مهمونیا و کاراش و خونه تکونیا و هییییچ جا نمی تونی بری با شوهرت و خونه رو نمی تونین خالی بذارید مگر اینکه ببریدش وگرنه انقدر من غریبم بازی در میاره زندگیتو جهنم کنه به خدا این مادر شوهرایی که از اول میگن پسرمون باید مستقل باشه بعدش همش به عروس حسودی می کنن و آزارش میدن عین مادر شوهر من وای به اینوه از الان داره خودشو می بنده بهتون!!!!! 

نمومش مادر شوهر من یعنی جرات ندارم بفهمه باهم خوبیم انققققدر تو گوش شوهرم میگه مردای قدیم ال و بل که اخلاقشو گند می زنه خیالش راحت بشه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
با اين حرفش،اصلاااااا خاضر نشو تو يه ساختمون دو طبقه زندگي كني كه خونت تو شيشش مادرش ميشه هوووت.هر ...

یه مردی بوده زن داشته پنج تا دختر با پنج تا پسرم داشته بعد مادر این پسره نه سالش بوده میا عاشق این مرده میشه و زنش میشه از این مرده هم نزدیک چهارده بچه میاره شوهرش هفده سال پیش مرده

چ بدونم اخه من زیاد تو فاز ازدواج نبودم هیچی از ایم رفتاراتم حالیم نمیشه الان ک دارم جواباتونو میخون ...

خب گلم این مهم ترین تصمیم زندگیته یکم مهارتتو ببر بالا ...دکتر فرهنگ یه همایش داره در مورد خواستگاری برو حتما دانلود کن گوش بده ....چند تا پیج روانشناسی فالو کن ...دیدت باز بشه

دکتر فرجام

دکتر چاووشی

دکتر هلاکویی

والا😘😘عزیزمی بخدا تااین وقت بیدارموندم واسش تایپ کردم ک تصمیم‌الکی نگیره چون افتادتوزندگی عشق وعل ...

وایی من خیلی حساس و زودرنجم الان دارم گریه میکتم.واقعا ازتون ممنونم

من ۱۴ ازدواج کردم الان ۲۲سالمه😐فک نکنی توسرخور بودم ن چون سن پدربزرگ مادربزرگم بودن احترام سونو نگه میداشتم ولی انگار بیشتر از ظرفیت شون بود زبونم داشتم و دارم ب چ درازی ولی اونا روز ب روز رفتارشون بدتر شد خیلی دلس ز و مهربون باهاشون رفتار میکردم و بااینوه اذیتم میکنن هنوزم همونم حتی پای مادرش شکست ۵تا دختراش خونه شون نزدیکه گفتن ما نمتونیم حتی لگن قرار شد زیرش بذارن اَخ و تف کردن ک پیف پیف ماحالمون بهم میخوره ب خداقسم دروغ نمیگم ۱۷سالم بود با بچه ی کوچیک ۵صبح میرفتم خونه اش کاراشو میکردم حتی داروهاشو خودم میدادم دهنش لگن پر گو هشو بردار بذار میکردم ولی تا خوب شد هرجا نشست گفت زهرا بده و فلانه 😕دیگ نمدونم چی بگم بخدا من حتی خونه ی مستقل دارم ک ب اسم خودمه ولی ایشون روزی نیس ک زخم زبون نزنه و اشک منو تو خلوت درنیاره ..آدم کینه ایی نیستم اصلااااا ولی از اون زن و پسرش ک روزگارمنو سیاه کردن نمیگذرم اون دنیا

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
وایی نگو😭😭

الان این موضوعه زندگی مادرشوهر با شما چقد رواعصابته؟؟؟؟؟ ببین به این وقت صبح قسم همین که ازدواج کردی رفتی سرزندگیت همین مشکل صدبرااااااابر میره رو نخت واعصابتوخوردمیکنه... خیلی وقتا قبل از ازدواج یه مسائلهایی از نظرآدم بی‌اهمیت میان اما بعدازازدواج همونامیشن مشکل،معضل...من توزندگی یه همچین اشتباهی کردم ولی تو نکن.. چون هیچکسی بهت نمیگه دستت دردنکنه چه عروسه نمونه ایی،،حتی همون شوهرت قدرتونمیفهمه اتفاقا بعدازیکماه جوری باهات رفتارمیکنه که انگاروظیفته جوریکه اگر یه روز خسته بودی بهت میپره ... همون مادرشوهرت وقتی پیرترشد میگه این‌برام هیچکاری نکرد این به مرگ من راضی‌بود..

ببین استارتر تمام این حرفامو کپی کن یه جا نگه دار

اگه ازدواج نکردی و برای خودت وارامشت ارزش قائل شدی که دمت گرم وامیدوارم موردعالی بهت بخوره اگرم بااین موردازدواج کردی‌رفتی هروقت به حرفام‌رسیدی بگوخیرببینی کاش به حرفات گوش داده بودم.. من میگم نکن چون هیچکی قدرخوبیاتونمیفهمه.. امیدوارم موفق باشی😊✋

خدایا شکرت شکرت شکرت
تا حدودی زندگی خودمم هست با این تفاوت که من خونم جداست. از اول نگفت این حرف رو  الان یکسره خری ...

من تو یه اتاق ۳در ۴ خونه اونام دقیقا وسط زندگی ماست چی بپوش کجا برو چکار بکن اعصابم خورد میشه هر جا میریم شوهرم بزور میارتش میگه تو خونه تنها نمیمونم حتما باید زنگ بزنم یه خری بیاد پیشش تا ما بریم بیرون

عمرا اگه قبول کنی تو رو خدا قبول نکن تو برو تاپیک اای منو بخون کاش من به جای تو بودم کاشششش الان میت ...

منم کاش همون سال بیشتر رو خواسته ام پافشاری میکردم ک خونواده ام ازین وصلت منصرف بشن 🥺قشنگ ریدن ب آینده ام  و زندگیم بهشونم ک میگم میگن صبر کن درست میشه آره درست میشه وقتی ک زیبایی و جوونیم از بین رفتو موهام رنگ دندونم شد

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست