2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مردی بوده زن داشته پنج تا دختر با پنج تا پسرم داشته بعد مادر این پسره نه سالش بوده میا عا ...

اوووووه یاخدا😐🤦🏼‍♀️

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

ببین اینجوری حساب کن اگه طبقه پایینم باشه هر وقت ازت دلخور باشه پسرشو می کشه پایین شوهرت از سر کار بیاد اول میره پایین خرید برید باید نظر بده

دکور ۷ونت اونه باید نظر بده

تربیت بچه خورد و خوراک رفت و آمد خونوادت و...

مسافرت دوتایی و شب نشینی تنهایی تعطیل

روابط راحت تعطیل

مهمون واسش بیاد باید بری خدمت کنی و...

حالا خود دانی

تو خونت باشه که دیگه هیچی زندونی میشی کامل و در خدمت خانمی و مهموناش

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
نمیشه ب محل سگم نذاری؟

برا اونجور مواقع هم زبون دارن ک هرکی گوش (شوهر) رو میخاد گوشواره(مادرش) روهم باید بخاد

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
ببین اینجوری حساب کن اگه طبقه پایینم باشه هر وقت ازت دلخور باشه پسرشو می کشه پایین شوهرت از سر کار ب ...

پسره گفت جدا بشیم من یه کیسه برنج برا خودم میخرم یکی برا اون.یا چیزا دیگه انگار اون ده تا پسر دیگه مردن

نمیشه ب محل سگم نذاری؟

ابدا

این مامانی که شما میگی و اون پسری که پیش مامانش میگه آره الان پول ندارم و حرفای مامانشو که گفتی باور نکرده گفته روبرو کنم بعدا پسرش دست روت بلند نکنه سر حرفای مامانش خوبه

ابدا گول نخور

به خدا شوهر من ادعای استقلالش می شد و رای رای خودمه و هیچ کسی دخالت نکنه الان مامانش ذلم کرده

پسرا هرچی هم باشن مامانشون اوله بعد زنشون وای به همچین مامانی!!!!!!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
😊😊عزیزمی شمامتولدکدوم ماه‌هستین فضولی نباشه

من بهمن ماهی ام .پسره ب رابط گفته این دختر اصلا بم تو این چندسال احساسی نشون نداده اون منو نمیخواد...فکرکن تنها شرطم این بود من طبقه جدایی باشم

پسره گفت جدا بشیم من یه کیسه برنج برا خودم میخرم یکی برا اون.یا چیزا دیگه انگار اون ده تا پسر دیگه م ...

ببین اینجوری بهت بگم که شوهر من روز زن واسه من هیچی نخرید ولی واسه مامانش گوشی خرید! من سرویس طلای عروسیمو نخرید شوهرم چون گفت ندارم

اما مامانش سفارش داد خونمو عوض کن و وسایل خونم دلمو زده!!!!!

دقیقا با من رقابت می کنه اما خیلی نا محسوس که هیچ کسی هم نمی فهمه داره موش می دوونه

خیلی سیاست داره و تجربه من از پسش بر نمیام فقط حرص می خورم

جلو من به شوهرم می گفت بهش برس زایمان کرده صدای گدشیش بلند بود یه بار داشت حرف می زد بهش گفت بگو کاراشو کنه خودش زمان ما مردا اصلا کمک نمی کردن تنبل میشه