2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست

خدایی نکرده موهات مثل دندونات شده بیخیال این ازدواج شو 

بفرضم بگیرم برای محک زدن تو اینجوری هم‌بگه درس نیس شخصیتت رو میبره زیر سوال حتی بعد ازدواجم حرف توبشه هی درحال تنش میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی چی میشه این پسره؟ ازدواج میکنه بالاخره  با این مامان کنه چسبده حتما اولی رو طلاق میده ...

اتفاقا دعاگرم هستن پدرش و برادرش دعاگری میکنن شاید فردا زندگیمو داغون کنن تازه فهمیدم

چقد امشب جای تاپیک مادرشوهر خالی بود  مرسی😆😗

منم زدم ولی کسی نیومد شانس ندارم که

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم ...

اصلااااا قبول نکن من الان ۷ساله تو ی ساختمونم پیرم دراومده بعد حتما خواستگارت خودشم وابسته ست و بچه ننه وگرنه قبول نمی کرد خودش جلوی مادرش وایمیستاد

بد گفتی بهش

مادرشوهر منم تو خواستگاری به مامانم گفت این پسر آخریمه خیلی وابسته ایمو از اینجور چیزا یه لحظه مامانم الهی قربونش برم گفت خب دامادش نکن.کی مجبورت کرده؟!

ب نظر منک تو شرایط شما هستم میگم اصلا ابدا قبول نکن

پرسیدن بگو هنوز پسرتون مستقل نشده ازدواج واسش زوده

😂😂😂گفتم گناه داره اشکال نداره حالا ک میخاد بیاد تو دوطبقه بمونه خونه خودش نمونه.حالا زنه چهارده ب ...

این از من به تو نصیحت مادرشوهر هرچقدر هم عاااااالی باشه هرروز اگر پیشت باشه اخر به اختلاف میخوری 

من مادرشوهرم گله گللللل از خانمی و وقار هیچی کم نداره ولی وقتی میاد خونم بیست روز یه ماهی که میمونه خونم گاهی اوقات ناخواسته به اختلاف میخوریم ولی بخاطر احترام مجبورم سکوت کنم و به دل نگیرم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️درسته

بذار مادرشوهرت بره از همون دهات از این دختر بچه ها بیاره کلفتیشو کنن بیکاری ما که مثلا مستقیم اگه سد افعی تو زندگیمون نیس ولی با  دمش هر از گاهی فنته بپا میکنه 

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
والله من از اول قبل اینکه بیاد خواستگاری گفتم جدا باشیم اونم خودش گفت نمیشه ک با مادرم تو یه خونه با ...

ببين منم راهنمايي ات ميكنم اگر با تمام شرطهات هم موافقت كردن بازم جواب رد بده با اينا نميتوني كنار بياي 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم