2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 167 پست
واقعا مادرش عصبیم کرد حالا حرفای دیگه ای بم زد ک پسره باورش نشد میگفت بیارمش رو در روش کنم.حالا اونا ...

قبول نکن

مادذشوهرمن سه سال از بهترین روزای زندگیمو‌تبااااه کرد

الان کل موهام‌سفید شده

با اینکه ازهم‌دور بودیم ولی از کارا و رفتاراش درامان نبودم 

کل رور میرفت با دختراش خوشگذرونی میکرد شب میومد خونه ما می حوابید .بهونه شم این بود خونه داماد زشته بخوابم درحالیکه می دونم میخواست دختر ودامادش راحت باشن

بعد‌توقع هم‌داشت من‌ وشوهرم کنار اون‌بخوابیم وچنین هم‌میکردیم

ازهمه چیزم حرف درمیورد غذا اینه ‌.‌کتری ت اینه 

فرشت اینه وغیره

منم دقیقا ب همینا فکرمیکنم.برگشت بمن گفت تو از عروس بزرگمم بزرگتری.گفت ما رسم شیربها و مهریه و طلا ن ...

هیچ کدوم اینارو نگیر خب شرایط ضمن عقد و بگیر جاش حق طلاق حق حضانت بچه حق سفر و ....چندتا دیگه س الان حضور ذهن ندارم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الان یه هفته بشون گفتم ن ولی ب رابطمون گفته دختره دلمو شکسته و دوسش دارم.منم باش شرط کردم ک فقط خونم ...

عزیزم اگه خواستگارت از بقیه لحاظا خوبه و میشناسیش و اوکی هستی بگو من نمیگم مادر رو ادم بذاره کنار. مادر شما براتون عزیز و محترمه خیلی هم خوبه. اگه قسمت باشه ازدواج کنیم همونطور همبرای من خواهند بود. ولی استقلال هم تو زندگی لازمه.به دلایل مختلف. اگه تمایل دارید میتونیم از روانشناس ها و مشاورها کمک بگیریم. 

عزیزم اگه خواستگارت از بقیه لحاظا خوبه و میشناسیش و اوکی هستی بگو من نمیگم مادر رو ادم بذاره کنار. م ...

اوه چ زیبا گفتی عزیزجان اگه خودش پیگیری کرد بش میگم چون فعلا رابطمون میگه اون سکوت کرده🤦🏻‍♀️

فقط نه منم .گول خوردم گفتم خونه مستقل بعد دلم براش سوخت وقبول کردم خونه پدرش برم وبعد زجرای عالم رو کشیدم.مادر نداشت خواهرش جا هفت تا مادر شوهر س ل ی ت ه اذیت وازار داشت ازاون طرف تمام فامیلشون از عمه وخاله ومادربزرگ احساس وظیفه میکردن که هفت روز هفته بیاندومادری کنن 

والله من از اول قبل اینکه بیاد خواستگاری گفتم جدا باشیم اونم خودش گفت نمیشه ک با مادرم تو یه خونه با ...

خب ببین دهن بینه ب حرف مادرش گوش میده از همین اول این نکاتو جدی بگیر که فردا تو زندگی ب مشکل برنخوری

مادره ناراضیه ک پسرش میخا منو بگیره.بم گفت من خودم ده تا عروسمو انتخاب کردم خودم رفتم خواستگاری و نا ...

مادرشوهر منم دوست نداشت منو بگیرن ولی منو شوهرم عاشق همیم زندگی خوبی داریم ولی وقتی مادرشوهر نخوادتت خیلی اذیتت میکنه خیلی کرم میریزه ما دوتا بچه داریم باهم خوشیم ولی باز چشم نداره ببینه با این چیزایی ک گفتی من تجربه ۷ساله زندگی با ی عتیقه ای مثل مادرشوهرتو دارم قبول نکن تازه شوهر من اصلا ب حرف مامانش نیست اصلا محلش نمی ذاره باز کرمشو میریزه تازه پر جمعیتم هستن کلا خانواده سختین پیرت میکنن

از قدیم گفتن جنگ اول به از صلح آخر

ببین الان هر چی برات مهمه همین الان بگو 

چون بعدا دیگه حتی با جنگ و دعوا هم به خواستن نمی‌رسی یا با منت میرسی 

اگر خواستگار شما براش مقدور باشه همین الان باید ازش بخوای که بعدا نتونن مجبورند متن بگو من جز شروطم بود و شما پذیرفتی

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
سلام اسی رفتی مشاوره، انشالله که هر چی صلاحت هس بشه

سلام رفتم ولی داخل اتاق نرفتم.یه لحظه برگشتم گفتم اول برم باهاش برا بار آخر حرفامو بزنم اگه هنوز بهونه اورد کامل بگم ن و خلاص چون مشاورم باش حرف بزنه ممکنه فعلا قانع نشه

سلام رفتم ولی داخل اتاق نرفتم.یه لحظه برگشتم گفتم اول برم باهاش برا بار آخر حرفامو بزنم اگه هنوز بهو ...

عزیزم وقتی هنوز خبری نیست اینقدر فکرش مشغوله و نگرانی بری سر زندگی چی میشه، همون اول قاطع بگو من فقط می تونم مستقل با شما زندگی کنم. اون یا قبول می کنه یا نه. حد دوست داشتنش با جوابش مشخص میشه باید قبل ازدواج  قطعی جواب شمارو بده نه برید سر زندگی ببینید حرفاش همش دروغ بوده

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  
عزیزم وقتی هنوز خبری نیست اینقدر فکرش مشغوله و نگرانی بری سر زندگی چی میشه، همون اول قاطع بگو من فقط ...

اره الان باش جدی صحبتامو کردم و تموم این حرفارو زدم فردا قراره برم مشاوره باش

اره الان باش جدی صحبتامو کردم و تموم این حرفارو زدم فردا قراره برم مشاوره باش

من قبل ازدواج گفتم تنها درخواستم مستقل بودنه و نمی تونم جای شلوغ باشم. مطمعن باشید اگه خیلی دوستون داشته باشه قبول می کنه. الهی هر چی خیره براتون پیش بیاد

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید