2777
2789
خواننده من خوشم میاد ازش هی اهنگشو با تصویر جلوی شوهرم میزارم که غیرتی بشه ولی انگار نه انگار

عزیزم اون چه می‌دونه شما خوشت میاد 

من امروز صد بار هیراد گوش کردم دلیل نمیشه که

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍

اخه شوهرت با شعوره که ناراحت نمیشه .هروقت پسر همسایتونو هی گفتی چقدر ازش خوشم میاد ممکنه ناراحت بشه ولی همه ادما ممکنه از یک بازیگر یا خواننده خوششون بیاد 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چراااااااا؟

همسرتو اذیت نکن وگرنه یروز اون با زنای دیگه اذیتت میکنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
خود آزاری داری،غیرت این نیست غیرت به این‌میگن کسی بهت چپ نگاه کرد حال طرف و بگیره ولی تو کاملا آزاد ...

خوب وقتی کسیم بهم نگاه میکنه انگار نه انگار حالا اگه من باشم خیلی ناراحت میشم ورو شوهرم حساس میشم

من فیلم یوپرم میبینم میخنده😶

الهی عظم البلا😵

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

من که بهش گفتم استادم مزاحمم شده و واقعا اینطور بود خیلیم عوضی بود استاده

ولی عین خیالش نبود

بعدا فهمیدم دوستم نداره کلا

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...