2777
2789

من باردارم شنبه خدابخاد سرارین میشم.کل بارداریم خانوادم هیییچ خمایتی نکردن.ن اومدن کمکم ن اینکه اینکه یرام غذا فرستادن ن حداقل خوراکی میفرستادن.من بچه سومم..همونا هم کمکی نداشتن.دختر اولم مادرشوهر پیرم اومد شنبه بیمارستان.بعدی خدماتی پول دادیم اومد.الانم من کلی استرس کشبدم چون سزارین اورژانسی بابد بشم شرایطم سختتر میشه.با ی خدماتی صخبت کردم بتونه پول بدیم شب بیاد پیشم...کلی دلم گرفته ک خونوادم هیچوقت حمایت نکردن و پشتم نبودن.و حتی بدردم نخوردن.من چهار خواهر دارم.از اونا انتظاری نداشتم بدرد بخورن غیر ی نفر ک از شانس لهم مامانم بعد چهل سال خواست عمل واریس کنه دقیقا زمان زایمان منه و قرار بود بره پیش همین خواهرم ک ی جورای دلسورتر از بقیه هس

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تا گفتم این خواهرم کاش بود میومد پیشم سریع زنگ زد ک کسی برای خودت پیدا کن پول بده بیاد من قراره برم پیشش بمونم.ته دلم حالم از این خانواده ک دارم بهم میخوره.تا اسم خواهرم میوردم کاش بود سریع زنگ میزنه گارد میگیره..ک مثلا زن داداشم بیاذ شب بمونه درعوضش بهش پول بدم..یا میگفت یکی بیاد پول میگیره بیا پول ب غریبه میدی ب زن داداشت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یکی بگه خواهرت بیاذ یا زن داداشت بیاد پول بده بهش چند بار تکرار کنن شما بدتون نمیاد؟من امروز خیلی بهم برخورد گله های دلم گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خواهرم نامزد داشت خواهر نامزدش اومد خونه مامانم کار داشت.با شوهرم دعوای بد کرده بودم هیچکس نداشتم خواستم برم خونه پیش مامانم گفت نیای خواهر اون پسره اینجاس زشته ابرومون میره.خدا لعنت کنه مادرمو...اینقد دلم شکست رفتم خونه برادرم.اصلا راحت نبودم.بعد مدتی نامزدیشون بهم خورد ممکنه از دل شکسته منم باشه ولی دیگه تو اون شرایط من تنها گذاشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخه ی عزیزم ناراحت نباش

ایشالله که زایمان راحتی داشته باشی و نی نی نازتو بغل بگیری

و راحت بلندشی و به کارات برسی

حالا من بس که مامانم بعد زایمانام اذیتم میکرد و منت میزاشت بچه اخریم گفتم توروخدا نیا 😅😂

همون خدماتی بیاد بهتره ،درکت میکنم چه حسی داری ولی همش بگو من قویم و من خدارو دارم

تا بعد زایمان افسرده نشی مدام تکرار کن

بازن جای شکرش باقیه که الحمدالله پول برای آوردن خدماتی داری عزیزم اشکال نداره توکل بر خدا قدمش خیر ب ...

بخدا پول قرض میکنیم یا مجبوری.تمام خرج زندگیمون دادیم تیرو خدماتی..من الان دیابتی هستم با کلی درد.با دو بچه کوچک مجبوریم.خرج اضافه نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخه ی عزیزم ناراحت نباشایشالله که زایمان راحتی داشته باشی و نی نی نازتو بغل بگیریو راحت بلندشی و به ...

اصلا از نظر روحی اینقد ناراحتم.دو سه روز دیگه زایمانم.مادر همکلاسی دخترم گقت من صبح میام پیشت.برای شبم گفتم خدماتی بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خواهرم نامزد داشت خواهر نامزدش اومد خونه مامانم کار داشت.با شوهرم دعوای بد کرده بودم هیچکس نداشتم خو ...

مامان من منو ول کرد پنج روز بعد زایمانم رفت یه شهر دیگه نامزدی بگیره برا داداشم

اونم نامزدیش بهم خورد

عزیزم تنها نیستی

ولی به غیر اون خوبیایی هم داشته مادرم نمیتونم از حق بگذرم احتمالا براتوهم خواهد داشت در اینده

الان حامله ای حساسی درکت میکنم

مامان من منو ول کرد پنج روز بعد زایمانم رفت یه شهر دیگه نامزدی بگیره برا داداشماونم نامزدیش بهم خورد ...

چ خوبیهای.زتک میژنه فقط حالم بپرسه هیچ کاری دیگه بزام نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزم شیتف دیکنوفلاک ببر چون اکنجا هر ۴ ساعت شیاف میزارن مسکنم میزنن برات ولی دستکش و شیاف ببر اگه طولانی شد بگی همراهت بزاره

برای دفعت هم شیاف بیزاکودیل میدن واینارو ماماها انجام میدن

کیسه ابگرم ببر اگه شونه درد گرفتی یا کلا درد داشتی بزاری

سردرد هم بعد که اومدب خونه ممکنه بگیری که چارش استامینوفن یا نوافنه

حتما حتما مایعات اب سیباب هلو اب آناناس اینا رو وقتی مجاز شدی غذا بخوری به مقدار فراوان بخور

که هم شیرت زیاد شه هم احتمال سردرد گرفتنت کم شه

همونجا نسکافه هم میگن همراهت برات بگیره،من یه فلاکس اب گرم بردم که اب سرد نخورم چون اب گرم شیرو بیشتر میکنه