2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی لطفا بیاید سوال دارم

360 بازدید | 49 پست

دعا خوندن و ختم و چله گرفتن برای ازدواج با شخصی که خودش خبر نداره گناهه؟ منظورم دعا گرفتن و ... نیست

آخه یکی میگفت چون میتونه باعث تغییر سرنوشت یه آدم بشه گناهه

از یکی خیلی خوشم میاد ولی خودش خبر نداره اهل دوستی نیستم نمیتونمم مستقیم به اون نفر بگم نمیخوامم با دعا کردن مدیونش بشم

این جریان خیلی برام مهمه

ممنون میشم راهنماییم کنید

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

تو دعا کن اگه صلاح جفت تون هست این اتفاق و وصلت پیش بیاد

و همه چی به خدا بسپار

خدا خودش بهترین سر راهت قرار میده

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

تو دعا کن اگه صلاح جفت تون هست این اتفاق و وصلت پیش بیادو همه چی به خدا بسپار خدا خودش بهترین سر راه ...

یعنی برای نیتم اینو بگم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا یه بار با هوش مصنوعی راجب این حرف زدم بهم گفت اگه مثلا نیتت این باشه اون شخص عاشقم شه و... اشکال داره

چون انگار میخوای تغییرش بدی

ولی اگه دعای بدون اصرار کنی که بازم در برابر خواست خدا تسلیم باشی فک کنم لینجوریش موردی نداشت

اتفاقا یه بار با هوش مصنوعی راجب این حرف زدم بهم گفت اگه مثلا نیتت این باشه اون شخص عاشقم شه و... اش ...

خیلی وقته این سوال ذهنمو درگیر کرده تو نی نی سایتم سرچ کردم نتونستم جوابمو پیدا کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

حالا من اگه گفتگوم در این باره رو با هوش مصنوعی پیدا کردم برات قرار میدم

خیلی ممنون عزیزم لطف می کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

ببین عزیزم نظر شخصیه ها

ولی خب تعیین کردن یک شخص و اصرار به اون، برای ازدواج کار درستی نیست

باید سپرد به خدا همه چیزو، اون بچینه بهتره، شاید بهتر از اون بیاد خواستگاریت، شایدم همون شخص بیاد

شما نیتت ازدواج خوب و سالم باشه، دعا کن، چله بگیر، ختم بردار

خدا خودش بهترین شخص رو سرراهت میذاره اگر صلاحت باشه ازدواج

اصرار در دعا و پافشاری کار درستی نیست، خدایی نکرده شاید بعد ها پشیمون بشی..

ببین عزیزم نظر شخصیه هاولی خب تعیین کردن یک شخص و اصرار به اون، برای ازدواج کار درستی نیستباید سپرد ...

ممنونم از نظرت عزیزم

نه هیچ وقت برای هیچ کدوم از حاجتام اصرار نکردم همیشه گفتم اگه صلاحمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

نمیشه یه کاری کنی که شرایط پیش بیاد اون بیاد سمتت؟

مثلا پیج همو ندارین؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نمیشه یه کاری کنی که شرایط پیش بیاد اون بیاد سمتت؟ مثلا پیج همو ندارین؟

آخه چیکار کنم؟ با همدیگه همکاریم رابطمون در حد همکار

نمیخوامم غرورم بشکنه میگم شاید نشه بعدا باید هر روز ببینمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

آخه چیکار کنم؟ با همدیگه همکاریم رابطمون در حد همکار نمیخوامم غرورم بشکنه میگم شاید نشه بعدا باید هر ...

مثلا استوریای مختلف بذاری ببینی ریپلایت میکنه یا نه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم