2777
2789
عنوان

خانوما اگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
عزیزم من یازده ساله توی غربتم کلا شش بار خانوادمو دیدم البته دلم خونه از این قضیه در حدی که امشب جان ...

الهی تو چی کشیدی.به شوهرت اصلا نمیگی منو ببر 

خدایا یاورم باش☝☝☝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ازدواجت پشیمون نیستی؟شوهرت خوبه؟

راضیم شکر عالیم

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
عزیزم دخترا حالا هر روز خونه مادرهاشونن.مث خودم خخ خیلی سخته اینجور که میگی.اما اگه شوهرتودوست داری ...

من همیشه کوتاه میام اما اون شرایطشو داره ی روز ندیدم بگه بیا بریم عیدا میبره فقط.باور میکنی پارسال مردادماه از خونه مامانم اومدم

خدایا یاورم باش☝☝☝
به خیلی چیزا بستگی داره  غربت رو از اول میدونستم و انتخاب کردم  با خوشرفتاری و از روی دخ ...

ن غربت انتخاب من نبود مامانم مجبورم کرد.الانم تو خونه حرف حرف شوهرمه.تو این 4-5سال ی روز ندیدم بگه بیا بریم دور بزنیم بیای حوصلت باز شه همش تو خونه زندونی ام.خونه مامانمم بردنی از دماهم درمیاره

خدایا یاورم باش☝☝☝
اهان پس با عشقت ازدواج کردی خوشبحالت پس

ممنون❤❤❤😘😘😘

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
خداروشکر      

ممنون مرسی😍😍😍😍😘😘😘😘😘

ممنون❤❤❤😘😘😘

شکلات جان ینی دلت برا مامانتم تنگ نمیشه؟؟؟؟😥😥😥

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
شکلات جان ینی دلت برا مامانتم تنگ نمیشه؟؟؟؟😥😥😥

نه😐😐😐