2777
2789

اره عزیز ۴ ساله قطع رابطه ام با خانواده راحت

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هر کی یه شرایطی داره  یعنی میتونسته ببره و شما رو نبرده ؟؟؟؟

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

خارج از کشوری؟ اگ هستی اره خب 

اگرم ایرانی ک معلومه ک نههههههههه

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

عزیزم دخترا حالا هر روز خونه مادرهاشونن.مث خودم خخ خیلی سخته اینجور که میگی.اما اگه شوهرتودوست داری و واقعاشرایطش سخته که تورو زودبه زود ببره پیش خانواده کوتاه بیا بخاطرش.

عضویت شهریور۹۹
با خانواده خودت؟چرا اخه؟دلت تنگ نمیشه براشون

اره نه تنگ نمیشه با ازدواجم مخالف بودن جهازم ندادن از ۴ سلل پیش قطع رابطه ام

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

به خیلی چیزا بستگی داره 

غربت رو از اول میدونستم و انتخاب کردم 

با خوشرفتاری و از روی دخوشی میبره منو ؟ یا به اجبار و گریه زاری من 

من اونجا تو غربت با همسرم خوش باشم یا نه ؟

و در آخر اگه از همه چی‌ناراضی باشم ببسنم شرایط جدا شدن دارم یا نه 

من ۴ سال کیش بودم خانواده م تهران