2777
2789
عنوان

خانوما اگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
نه😐😐😐

😲😲😲😲😲😲😲😲

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
😲😲😲😲😲😲😲😲

بخدا چند وقت پیش هم مراسمی بود که مادر پدرمم اونجا بودن بعد اقوام خواستن به زور اشتیمون بدن دیگه الکی همدیگرو بغل کردیم درسته مادرم از کارش پشیمون شده ولی خیلی دلمو شکسته از اون موقع بازم باهاش نه حرف زدم نه رفتم خودمم تک فرزندم خواهر برادری هم نیست که باهاش حرف بزنم

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قراره غربنت دائمی باشه باهاش طی کن و حرف بزن  تا کی میخوای تحمل کنی؟

اره غربتم داعمیه تا میخوام حرف بزنم باهاش هزارتا حرف بارم میکنه منم دیگه لال میشم حرفی نمیزنم

خدایا یاورم باش☝☝☝
بخدا چند وقت پیش هم مراسمی بود که مادر پدرمم اونجا بودن بعد اقوام خواستن به زور اشتیمون بدن دیگه الک ...

ولی شکلات جان این دنیا ارزش اینارو نداره 

حداقل کرونا اینو بدجوری ب ما ادما فهموند

بنظرم تو بگذر وببخش و برو بادسته گل وشیرینی خونتون روشون ببوس و سعی کن برگردین ب ۵ ۶ حتی ۷سال قبل 

الان ک الحمدلله خوشبختی بزار مادرتم از ته دل شادبشن از دیدن خوشبختیت عزیزدلم💖

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
ولی شکلات جان این دنیا ارزش اینارو نداره  حداقل کرونا اینو بدجوری ب ما ادما فهموند بنظرم تو ب ...

اوفففف عمرا دیگه چی بیخیال از کرونا هم ترسی ندارم یا میکشه یا زنده میمونی 

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اوفففف عمرا دیگه چی بیخیال از کرونا هم ترسی ندارم یا میکشه یا زنده میمونی 

نمیدونم چی بگم 

ولی خب امیدوارم یِ روزی پشیمون نشی عزیزم🥀

نمیدونم چی بگم  ولی خب امیدوارم یِ روزی پشیمون نشی عزیزم🥀

نمیشم نمیشم از شما هم ممنونم😘😘😘❤❤❤

خب بستگی به مصافت داره ما زیاد دور نیستیم جدای این مدت کرونا هر ماه یا دوماه یک بار می رفتم ولی زیاد ...

ما9-10ساعت راهمونه.من از مرداد پارسال نرفتم خونه مامانم

خدایا یاورم باش☝☝☝