2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا?! چه عالی.. میشه بگی همسر آینده م فامیله یا غریبه?! برام مهم نیست که درسته یا نه همینجوری ی ...

همکار 

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
میشت  الان من مطمنم که تا اذر یکی میاد تو زندگیم وایده ال منه  میشه بهش برسم؟؟

اگ واقن با انرژی مثبت فک کنی ارع

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
میشه در مورد حس منم بگید زندگیم چجوریه  نامزدم المان هست میتونم برم پیشش کارام درست میشه  ...

نیمدونم گلم

عزیزم میشه راجبه شخصیت شوهرم بگی؟چیکار کنم بحرفام گوش کنه؟

کتاب زنان زیرک رو بخون

همکار 

راجب زمان ازدواج من چیزی حدس میزنی؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز