2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه حستو بگی کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست؟

حس خاصی ندارم گلم

ولی با قانون جذب همسر ایده ال تو بدست بیار

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
کی ازدواجمه  خصوصیاتش چیه

حسی ندارم گلم

فقط واس اسی خصوصیاتش ک گفتم درس دراومد

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
جون چ حسس ششمی قوی دارم😎😂

میشه در مورد حس منم بگید

زندگیم چجوریه 

نامزدم المان هست میتونم برم پیشش کارام درست میشه 

تو امتحانم قبول میشم 

باهاش خوشبخت میباشم 

و اینکه با کسی رابطه داره 

جواب بدید ممنون میشم

میشه بگید از فامیل پدریه یا مادری؟

ی فامیل مشترک ک با پدر و مادرت

فامیلی مشترک دارن.

اینا فقط حسمع تقدیر و سرنوشت چیز دیگ س

جون چ حسس ششمی قوی دارم😎😂

واقعا?!

چه عالی..

میشه بگی همسر آینده م فامیله یا غریبه?!

برام مهم نیست که درسته یا نه همینجوری یه چیزی بگو لطفا ممنون

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
خواهش میکنم راجب اوضاع مالیم بگو  کی مشکلاتم حل میشه؟

ی نذر کوچیک بدع و هرشب زیارت عاشورا بخون

2790
2778
2791
2779
2792