2777
2789
خودت ادم حساسي هستي خيلي فكر ميكني ك ديگران راجع به تو چي فكر ميكنن زود رنجي و زود عصباني ميشي شوهر ...

جواب منم میدی?!

دیگران راجب من چی فکر میکنن?!

به نظرت A دوسم داره?!

راجب من چیزی به خانواده ش گفته?!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
عزیزم شنبه عکس رنگی باید بدم😊.

ان شاءالله ک باردار شی گلم

ختم صلوات بگیر

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نمیاد کینه دارع اگ هم برگشت راش ندع 

از چی کینه داره . ما که بحث جدی نداشتیم برای کینه؟ بعدشم به خانوادش نگفته رابطمون تموم شده؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
مرسی گلم بابت وقتی ک گذاشتی❤😘

همچینین🥰❤

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
لطفا برای منم بگو  ،زمان ازدواجم ، طرف چه جور ادمیه؟ ویژگی های خودم بگو

ي تجربه عشقي ناموفق داشتي 

همسر اينده ات غريبه س و خيلي دوستت خواهد داشت

خودتم ادم حساسي هستي و از اينكه عشق رو ديگه تجربه نكني ميترسي و در مورد ازدواجتم نگراني 

از چی کینه داره . ما که بحث جدی نداشتیم برای کینه؟ بعدشم به خانوادش نگفته رابطمون تموم شده؟

فک نکنم ولی احتمالا یکی از اعضا خانوادش بدونه

ي تجربه عشقي ناموفق داشتي  همسر اينده ات غريبه س و خيلي دوستت خواهد داشت خودتم ادم حساسي هستي ...

سوفیا جان برای من میگی ببینم حست راجبم چیه برای درس و ازدواج

ممنون عزیزم. نذر و نیاز زیاد کردم شما هم لطفا برای ماهایی که منتظریم دعا کنید تا انتظارمون تموم بش ...

چشمم

ي تجربه عشقي ناموفق داشتي  همسر اينده ات غريبه س و خيلي دوستت خواهد داشت خودتم ادم حساسي هستي ...

تقریبا درسته

زمان ازدواجم میتونی بگی ؟ میتونی ویژگی هاشو بگی؟ 

طرف که باهاش در ارتباط بودم چه جور ادمیه؟ برمیگیرده؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
جواب منم میدی?! دیگران راجب من چی فکر میکنن?! به نظرت A دوسم داره?! راجب من چیزی به خانواده ش گفت ...

دختر خوب و صاف و ساده اي هستي خيلي مهربوني 

ديگرانم خيلي قبولت دارن تو Aرو خيلي دوس داري ولي اون از عشق فراوان تو به خودش خبر نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز