2777
2789
میشه برای منم بگید ، در مورد ازدواجم و زمانش؟ 

حسی ندارم گلم

اما یکم محکم باش و نذار کسی گولت بزنه و از اعتمادت سواستفادع کنه

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارزشت خیلی زیاده گلم نیازی نیست به اینکه اون دلتنگته یانه فکر کنی همینکه تو زندگیت نیست یعنی لطف خدا ...

ارع دقیقا

قربون خدا برم ک ب دعاهام گوش نداد

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
خودت ادم حساسي هستي خيلي فكر ميكني ك ديگران راجع به تو چي فكر ميكنن زود رنجي و زود عصباني ميشي شوهر ...

اینده رابطمون چجوریه؟چندتا بچه دراینده داریم؟

حست راجبه اینکه شوهرم بچه دختر دوس داره یا پسر چی میگه؟

من بعد عکس رنگی باردار میشم؟؟ درکل کی باردار میشم؟

قبل عکس

حسی ندارم گلم اما یکم محکم باش و نذار کسی گولت بزنه و از اعتمادت سواستفادع کنه

طرف که باهاش ارتباطم قطع شده دوباره برمیگرده ؟ حسش بهم چیه؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
انشالله كه زندگي خوبي داشته باشيد پسر دوس داره فكر كنم

لطفا برای منم بگو  ،زمان ازدواجم ، طرف چه جور ادمیه؟ ویژگی های خودم بگو

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
طرف که باهاش ارتباطم قطع شده دوباره برمیگرده ؟ حسش بهم چیه؟

ن نمیاد کینه دارع

اگ هم برگشت راش ندع 

الهی بهترینا برات رقم بخوره عزیزم...شما برای من چی حس میکنی؟؟ برای ازدواج و درسم

فدات همچنین

حس میکنم غرق درس و کار میشی

و بعدش ب  ازدواج فک میکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز