2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر خوب و صاف و ساده اي هستي خيلي مهربوني  ديگرانم خيلي قبولت دارن تو Aرو خيلي دوس داري ولي ا ...

غلط کرده😅

میشه بگی همسر آینده م فامیله یا غریبه?!

ظاهرش و اخلاقش رو میگی?!

ممنونت میشم 

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
غريبه ادم خوبيه و صاف و ساده س ازدواجتم احتمالا سنتيه و از طريق معرفي ديگران

خیلی ممنون

چندسال دیگه ست ازدواجم?!

اول ازدواج خونه دار میشم?!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
ي تجربه عشقي ناموفق داشتي  همسر اينده ات غريبه س و خيلي دوستت خواهد داشت خودتم ادم حساسي هستي ...

سلام عزیزم ببخشید میشه لطفا برای من هم حدس بزنید 

کی باردار میشم و جنسیت بچه اولم چی میشه؟

مادرم چند وقت دیگه صاحبخونه میشه؟

🧸🤎

ي تجربه عشقي ناموفق داشتي  همسر اينده ات غريبه س و خيلي دوستت خواهد داشت خودتم ادم حساسي هستي ...

سلام گلم. خوبی? برای منم لطف میکنی بگی. همسر آینده ام چه خصوصیاتی داره؟ وضع مالیش چطوره؟ کی ازدواج میکنم؟ چجور باهاش آشنا میشم؟ زندگی عاشقانه ای خواهم داشت؟ 

ممنون مهربونم

غريبه ادم خوبيه و صاف و ساده س ازدواجتم احتمالا سنتيه و از طريق معرفي ديگران

میشه بگی من کی ازدواج میکنم غریبه یا اشنا

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
میتونی بگی من کدوم ماه اسمم قرعه کشی ماهانه در میاد؟؟

اشتباه ریپلای کردی 

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.