بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 526047 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 @بامدادخمار سلام خشكل خانم يكشنبه وزن بگيم يانه شروع دوره جديد تاپيك ... سلام عزیزم یکشنبه که اول دی نیست وزنتون رو همینجا بگید مثل قبل نه جا نمیمونید برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 الهه جون تو نمیدونی کالری حلوا سیاهو؟، @بامدادخمار نه عزیزم برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
خوشگلشششونم عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 10836 دللللم 😂😂😂😂😂😂😂😂 زنبیل خودمم نیس منم قرض کرده بودم😂😂😂😂 ی کیسه برنج میدم بهت😥 حالا سهمیه چی بوده ؟چی دادن؟😅😅😅😅کیا زنبیل پر بردن؟تهتوشو دربیار بریم فردا اونجاشب یلدا😂😂
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 الهه امشب تولد وشب یلدا دعوتم خونه خواهرم چ کنم مث هرسال ازاده شب یلدا؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣 @بامدادخمار ... نخیررررر بزار حالا رژیمو شروع کنی بعد به فکر ازاد باش 😒🔫 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 سلام من و خواهرم میخاستیم تو چالش زمستونتون باشیم.یعنیکلا باشماها وزن کم کنیم.. ثبت نام کنید مارو 😘 ... سلام عزیزم ثبت نامی نیست اول دی ماه به بعد بیایید تاپیک جدید و شروع کنید برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 حالا سهمیه چی بوده ؟چی دادن؟😅😅😅😅 کیا زنبیل پر بردن؟تهتوشو دربیار بریم فردا اونجاشب یلدا😂😂 همه چی زیر سر سانازه فک کنم کیست دستشه😂😂😂
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 @بامدادخمار الهه يه سواله فني بپرسم من اگه بخوام يدونه فست ٥٠٠ تايي بگيرم تو ي ... اره عزیزم اینجوری هم میشه اسمش زیگزاکیه برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
مندا عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 3369 ممنون منداجون خواهش میکنم عزیزدلم ((آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عزیز . عضو جدید میگیرین ؟ اول دی ماه عزیزم برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
p_a_s_t_i_l عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 499 نخیررررر بزار حالا رژیمو شروع کنی بعد به فکر ازاد باش 😒🔫 بامداد جون من از 87شدم 71 باید 15 کیلو دیگه کم کنم ولی خیلی خسته شدم نمیدونم چیکار کنم همش امروز فردا میکنم دیگه اراده قبلو ندارم
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 🔪🔪🔫🔫🔫🔫🔫🔪🔪🔪🔫🔫💉💉💣👡👡 همه ی اونایی ک دیشب مارو قال گزاشتن و تو صفحه ی رند بودن انشالل ... 😂😂😂 تا انتقام نگیریم آرام نمیگیگیریم ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 بامداد جون من از 87شدم 71 باید 15 کیلو دیگه کم کنم ولی خیلی خسته شدم نمیدونم چیکار کنم همش امروز فرد ... انگیزه# رو بخون عزیزم از اول هدفت از کاهش وزن چی بوده ؟ برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 😂😂😂 تا انتقام نگیریم آرام نمیگیگیریم ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼 ✊✊✊✊😂😂😂
خوشگلشششونم عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 10836 همه چی زیر سر سانازه فک کنم کیست دستشه😂😂😂 واااای پس فردا مهمون سانازیم زنبیل پر رفته 🤗انقد وسایل زیاد بوده تو کیسه من ریخته بقیشو😂😂😂@sanaz718
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36305 گزارش# سلام بااراده های من😎😎😎ناشتا اب و سرکه سیبصبحانه شیر و خرماناهار ابگوشت.گوشت کوبیده ۱قشام تخم مرغ آبپز و سالادمیان وعده کیوی.خرمالو.خرما.چای.پنیر نیم ساعت پیاده روی.۱۰۰شنا دیوار.۱۰مین حلقه@آینازخانوووووووووم @جید (بهترشدی زهرا جون؟)@دهم @violoonist (مهسا جان بهتری؟)@zzzzzx