2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525818 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم توضیحات ۲ صفحه اول را بخون و انضای استاتر و  شروع‌کن💪💪💪

سمیه جان من قبلا زیر گروه زی زی گلی بودم الان میخوام دوباره عضو شم باید چه کار کنم فکر کنم جز گروه سبز باشم ۶۸ بودم شدم ۶۳ کیلو میخوام بشم ۵۶ کیلو میشه کمک کنی

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
خانم گل صفحه اول و دوم تاپیکو بخونید سوال بود درخدمتیم 😊

عزیزم من قبلا عضو بودم گل میدونم تمام چیزا رو فقط نمیدونم زیر گروه چه کسی میشم

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

@خوشگلشششونم    

فاطمه گلی بیااااا...

ببین یک سایز کم کردم 😍😍 الان رفتم پیاده روی  بعدش گفتم اینجا بچه های گروه لطف داشتنو بهم گفتن که شکمم صاف شده و لاغر شدم💃💃 چطوره واسه خودم جایزه بگیرم😄😄 رفتم مرکز خرید خیلی هم فوتی فوری🏃🏃

یهو چشمم به یه شومیز خورد که پسندیدمش🙃🙃 ولی به فروشنده گفتم سایز 42میخوام  این که سایز من نمیشه سایز بزرگتر ندارید (همیشه شومیز سایز 42 ،گاهی هم 44😬😬بهم میخورد....بهم گفت بنظر من سایز چهلش بهتون میخوره  اگه سایزت نشد فردا بیار عوضش کن

الان اوردم خونه دیدم سایزمه😍😍😄😄

https://uupload.ir/files/xy2o_img_۲۰۲۰۱۲۱۳_۱۷۳۹۳۴.jpg

💙💙💙بچه های گروه خیلیاتون این حسو تجربه کردید و واقعا دمتون گرررم💋💋💋👏👏👏اونایی هم که تجربه نکردید تمام تلاشتو بکنید بخصوص برای ورزشها تنبلی نکنید انقدرررر حالم خوب شداااا که حد نداره👏👏👏

سر گروه شما کیه عضو نمیگیره

من گروه سبزم زیتون پرورده 

الان میتونی شروع کنی دو صفحه اول بخون استارت بزن طبق اضافه وزنت عضو گروه ها میشی

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
من گروه سبزم زیتون پرورده  الان میتونی شروع کنی دو صفحه اول بخون استارت بزن طبق اضافه وزنت عضو ...

وزن الان ۶۳ وزن هدفم۵۶

😘😘❤️❤️ چاکرتم#  

بهترینی# عااااااشقتم#  

بخدا انگار دست کشیدم رو چراغ جادو و.... این اولین آرزومه لاغر دارم میشم   

+ البته بامداد جون باربیه چراغ جادویی    نه غول

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
وزن الان ۶۳ وزن هدفم۵۶

7کیلو اضاف وزن داری میری گروه آبی سروگروهت آسنات 99هست هرسوالی داری میتونی از ایشون بپرسی

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@خوشگلشششونم       فاطمه گلی بیااااا... ببین یک سایز کم کردم 😍😍 الان رفتم پ ...

واقعا چ استیلی داریا، من هم وزنتم ولی سایزم 46

بهت کلی تبریک میگم ،واقعا خداقوت عزیزم  

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
چه خبر ؟!

قربونت خبرا پیش توه بهتری؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بعدیکماه هرکی باشه کاهش نداشته باشه ناامید میشه 😭الان فقط خوشحالی نامزدم رو اعصابمه😒 هی میگف رژیم ...

میفهمم، نمیگم‌حق نداری ناراحت باشی...ولی چاره کار بیخیال شدن نیست

اول سعی کن دلیلش رو‌پیدا بکنی که چرا این اتفاق میافته...راستی هیچوقت سایزهاتو چک کردی؟ چون من شنیپم کسایی که مبتدی هستن و‌همون اول شرثع به ورزش مقاومتی سنگین میگنن بدنشون سریعتر ماهیچه میسازه ولی خوب بعد یه مدت این سرعت کم‌میشه...

شاید بدنت توی اثن فاز هست؟ قبلا ورزش میکردی؟ الان ورزشت چجوریه؟