2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
اره عزیزم خوندم می‌دونم برا یبوست سالاد و انجیر و ...گفتید باشه مولتی میخورم ولی آخه خیلیا نمی‌خورم ...

اره عزیزم شوک بگیر هفته بعدش هم کامل رعایت کن یبوست رو هم درمان کن مولتی هم بخور مدل ورزشت رو هم تغییر بده 

دو هفته بعد یکشنبه وزن کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق نداری ناامید بشیا😡 

بعدیکماه هرکی باشه کاهش نداشته باشه ناامید میشه 😭الان فقط خوشحالی نامزدم رو اعصابمه😒 هی میگف رژیم نه غذابخور قشنگ نمیخام تغییری کنی و... حالا امروز دیده تغییرنداشتم آنقدر خوشحاله می‌رقصه قربون صدقم می‌ره ، دلم میخاد لهششششش کنم 😤😤😤😤😭 

@اتنا72   @دختره_بخندون   @پیش_پیشی   @بامدادخمار   @nonoty  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
من سعی میکنم دوروز یبار ۱۰مین بزنم ژله ای دوستان بهتر نتیجه دیدم منم همونو دارم البته اوایل یکم کبود ...

من نیم ساعت چل مینم با ژله ای میتونم برم

مرسی عزیزم پس منم هفته ای سه روز میرم و کمتر میزنم

اره عزیزم شوک بگیر هفته بعدش هم کامل رعایت کن یبوست رو هم درمان کن مولتی هم بخور مدل ورزشت رو هم تغی ...

چشم الهه جون باید برم توضیحات فست و بخونم 

این هفته ک فست باشم یکشنبه بعد وزن نکنم ؟ مدل ورزشامو چجوری تغییر بدم هرروز تیم ساعت حلقه میزنم چون پیاده روی نمیتونم برم بعد یکروز درمیون ورزش پایین تنه و شکم میرم ، 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام سرگروه جونم 🐥 @فندق_فسقلی     سلام رقیبان💋 @mami_sadra     @یگانه_ ...

@فندق_فسقلی کجایی عزیزم کجایی دقیقا کجایی😅🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
بعدیکماه هرکی باشه کاهش نداشته باشه ناامید میشه 😭الان فقط خوشحالی نامزدم رو اعصابمه😒 هی میگف رژیم ...

عزیزم من بهت یکبار گفتم شما رژیم میگیری ولی مصرف شیرینیت بالاست حذف کن ببین چقد کم کنی مثلا دیدم ب جای صبحانه کوکی خوردی،😅😅😅🤭

بعدیکماه هرکی باشه کاهش نداشته باشه ناامید میشه 😭الان فقط خوشحالی نامزدم رو اعصابمه😒 هی میگف رژیم ...

آخی 😁 آخه شمالیا دختر تپل دوسدارن 😄 خو خودت باید اندامتو دوسداشته باشی و راضی باشی اینجوری اعتماد بنفست میره بالاتر 

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
خب زودتر بگو سه ساعته دارم صفحاتو بالا پایین میگردم 😂😂😂😂 و اینک آلاهیدا وارد می ...

تبریک میگم گلم دو رقمی شدنتو😘😘❤❤

خیلی خوشحال شدم😍ان شاءالله شادی به هدف رسیدن💃💃

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟
من نیم ساعت چل مینم با ژله ای میتونم برم مرسی عزیزم پس منم هفته ای سه روز میرم و کمتر میزنم

یهو نرو زیاده دوبار درروزبرو این تایمو اگه میتونی بری. 🌼

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
عزیزم من بهت یکبار گفتم شما رژیم میگیری ولی مصرف شیرینیت بالاست حذف کن ببین چقد کم کنی مثلا دیدم ب ج ...

آره دقیقا منم به این نکته پی بردم باید جلوشو بگیریم 😄 @mhds12  

@بامدادخمار  

عشقم يه سوال ديگه من مولتي ويتامينو زينكو اينارو قطع كردم بخاطز اينكه اشتهام زياد ميشه ورزشمم كم بود اين هفته ممكنه بخاطره اينا باشه كاهش كمم؟

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

مبارکه عزیزم💃💃💃 ورزش میکنی؟

مرسی عزیزم

نه  اصلا حوصلم نمیشه نمیدونم چیکار کنم 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..