2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529140 بازدید | 68299 پست

@آسنات99 سلام زهرا جون خوبی عزیزم ، بخدا همین الان تونستم وارد سایت بشم‌ از صبح تا حالا همش میزد غیر معتبر عذر میخوام دیر شد بخدا بچه بی نظمی نیستم هیچوقت 😄😄😄

شروع       هفته پیش       فعلی          هدف

95               75,500         75            68 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم از همین الان بیا 

عه میشه ؟ خیلی عالیه 

من دوباره دو سه هفته پیش رژیمو شروع کردم ۳ کیلو کاهش داشتم ولی چون زیر گروه نبودم شرکت نمی کردم توی تاپیک

من زیر گروهه کی باید باشم 

وزن شروعم ۸۹.۳ بود امروز ۸۶.۲ شدم 

عزیز یعنی شماتوگروه هاعضو نیستی فقط میای گزارش میدی؟

نه من تو گروهی عضونیستم که دراین رابطه باشه!

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
یادم رفت🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
۲۶ مهری یعنی😍😍😍😍آخجون من دور برم مهرماهی کمه.حسرتشو داشتم.بیا بقلم دوس جونم👭🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️💃💃 ...

برعکس ما همه مهرماهی 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام سمیه جان.خوبی ...پاهای خوشگلت چطوره ،خوب شد جاش؟ گلم واسه سینه رو نیمکت دراز بکشین و حرکات پرس ...

سلام‌گلم...

مرسی‌عزیزم، خیلی خوب شده🌸🌸🌸💋

درسته عزیزم،،روی زمین خیلیییی خوبه،، بعدش روی نیمکت  و بعدش روی دیوار......قشنگ گوگولی میشن😂

ولی‌روی‌زمین و روی نیمکت خیلییی سنگینه....😬

راحت تربتش روی دیواره  ولی تاثیرش در حد نیمکت و زمین نیست👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام‌گلم... مرسی‌عزیزم، خیلی خوب شده🌸🌸🌸💋 درسته عزیزم،،روی زمین خیلیییی خوبه،، بعدش روی نیمک ...

سمیه جان سلام من قبلا توتایپکتون عضوبودم الان هرچی سوال میپزسم جوابمو نمیگیرم میتونم بازم عضوشم؟

سلام عزیزانم ❤❤❤ این هفته زیاد نتونستم ورزش کنم . وزن شروع ۸۱.۸۰۰   وزن هفته قبل ۷۹   &n ...

سلام‌گلم....

وزنت مگه استپ شده؟

@خانومه_مانكن   @پیش_پیشی   @mhds12     گزارش#   صبحانه هبچی نخو ...

نوش جونت گلم ولی شنیدم صبحانه توکاهش خیلی نقش داره منم روزایی که ۱۲بیدارمیشم نمیخورم بخاطر همین دیگه۱۰بیدارمیشم 😄🤦

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
2790
2778
2791
2779
2792