2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526083 بازدید | 68299 پست

@خوشگلشششونم  

@شومیخک  

@دیانا24  

بالاخره اومدن تو راهرو خفتشون کردم 😆😆

💚💚💚اعلام وزن 💚💚💚

وزن اولیه 72

وزن هفته ی پیش 69

وزن این هفته 68/700

کاهشم کم بوده ولی مهم اینه که کاهش داشتم ،سعیمو میکنم هفته بعدی بهتر عمل کنم👏👏البته اینم بگم زمان تخمک گذاری هم هستش🙊🙈😄

@آسنات99 زهرا جون این فرزندم هم باید هفته پیش میومد گروهت 

@eallll مبااااارکه عزیزم 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 بااراده_جون#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چجوری تا هفته بعدصبرکنم😫😫 عکسمو دادی الهه جون بروببین شاگردت چیکارکرده صفحه ۳۰۶۸😉

صبر کن دیگه 🔫 سه شنبه فست باش چهار شنبه وزن کن 

اره دیدم افرین خیلییییی عالی هستی 😍😍👍🏼❤️ فقط یه کوشولو شکمت صاف بشه بینظیر میشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
کافراااااا شما چرا اینقد خوشتیپید خوووو😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘یا ، خدا از چربی های شکم من به شما بده یا ...

مرسی فدات شم🌷🌷🌷🌷

الهی شکم تو رو شبیه مال ماها کنه 😂😂من سیصد گرم این هفته کاهش داشتم یکم راضی نیستم دلم مبخواست بالای نیم کیلو کم کرده باشم

سلام   واقعا حسم درست بود حتی یک گرم کم نشذ وزنم  همه هفته های اول کاهش های بالا دارن. م ...

عزیزم یبوست خیلی تاثیر داره...منماین مشکل رو دارمو واقعا نمیدونم چجوری حلش کنم...همیشه سعی میکنم فیبر واب کافی بخورم ولی نمیدونم چه کار دیگه باید انجام بدم

ببخشید دوستان شما روزی چقدر حلقه میزنین؟ حلقه سبکا بهتره یا ژله ای ها؟؟؟ و اینکه ورزشتونو به کالری ...

من سعی میکنم دوروز یبار ۱۰مین بزنم ژله ای دوستان بهتر نتیجه دیدم منم همونو دارم البته اوایل یکم کبود میشد پهلوهام ولی الان خوبه 😊 ورزشمو ثبت نمیکنم توکاری شمارم. ولی یادداشت میکنم براخودم

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
صبر کن دیگه 🔫 سه شنبه فست باش چهار شنبه وزن کن  اره دیدم افرین خیلییییی عالی هستی 😍😍👍🏼❤️ ...

من چی الهه جون؟؟؟

من سیصد گرم کاهش داشتم 😕 اینم عکسم ببین حس میکنم سایزمو زودتر کم کردم از وزنم

https://uupload.ir/files/sopf_img_۲۰۲۰۱۲۱۳_۰۹۴۱۲۵.jpg

یبوست خیلی تاثیر داره ها حتما درمانش کن اگه داری ویتامین دی میخوری که ازین نظر مشکلی نداره  مو ...

هرچقدر آب میخورم درست نمیشه ینی آنقدر تاثیر داره ک اصن کاهش نداشته باشم؟؟

نه مولتی نمیخورم 

باشه شب میگم بهت 😕 

شوک بگیرم اگر وزنم بیشتر بشه چی 😭😭😭😭😭😭😭😭

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
@بامدادخمار     سلام مدیر جونم خوبی...عزیزم اینهفته ۷۶ تمام هفته قبل ۷۶۲۰۰ وزن شروع ۷۹ ...

سلام عزیزم اشکال نداره همینکه کاهش داشتی عالیه 

یه کوچولو دیگه کم کنی صعود میکنی به آبی 😍👍🏼❤️

چه جالب.من فک میکردم با دویدن شکم هم اب میشه😑😑😑😑😑😑میبینم تا بدنم اب شده جز شکم.حتی بازوهام .سر ...

با هوازی کل بدن لاغر میشه اگه جای بخصوصی رو بخوای کوچیک کنی باید حتما براش قدرتی بری 

ببخشید دوستان شما روزی چقدر حلقه میزنین؟ حلقه سبکا بهتره یا ژله ای ها؟؟؟ و اینکه ورزشتونو به کالری ...

روزی دو تا یکربع ،یک ربع صبح ها ،یک ربع غروبا میزنم

حلقه ات باید خیلی سبک نباشه ،ولی خیلیم سنگین نباشه که به کمرت آسیب بزنه