2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529144 بازدید | 68299 پست
سوالم این بود: یک سوال دیگه استارتر عزیز من چه کار کنم که تو این رژیم (ب اس ن م )کوچیک نشه و صورتم ...

سلام گلم

باید ورزش های مخصوص شکم و پهلو را انجام بدی!

اگه تازه میخای ورزش را شروع کنی، از کم شروع کن و یواش یواش زیادش کن که به بدنت فشار نیاد..

اول بدنتو گرم کن با ورزش های هوازی مثل: پیاده روی یا رقص

(((در حد۱۵ مین)))

بعدش  حرکات قدرتی مخصوص شکو و پهلو برو.. مثل: 

درازنشست

چالش چوب

چرخش روسی

زیر شکم 

( این ورزشا داخل امضام داخل تاپیک چالشها توضیح دادم)

بعد از یه مدت که بدنت اماده ورزش های سنگین تری شد ، میتونی از گوگل ورزش ۳۰ روزه شکم را دانلود و اونم انجام بدی: اسمش 

home workout

تو رژیم اب شدن کل بدن عادیه... ولی قسمتهایی که روش ورزش  بشه، بیشتر اب میشه...

بعدا میتونی با فرم دهی ، با سنت را بهتر کنی!

واسع صورت هم  توضیحات دو صفحه اول را بخون  ، نکات گفته شده..

موفق باشی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم چندکیلوکم کردی ؟

من نزدیک ۱۰ کیلو ☹☹☹☹

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گزارش#  

سلام فستتون بخیر عشقا💎💎💎

صبحانه . چای.خرما.سنگک ۱کف

ناهار.    قورمه سبزی۱ق.کته ۵ق.

شام.     سوپ جو ۳ملاقه

میان وعده.  .چای.کشمش ۶عدد.نصف لیوان شیر کم چرب.۱خرما.

بچه ها اولین بارمه میخوام با ۵۰۰ ببندم😁💪💪💪💪💪💪💪💪💪

ورزشام:

۱.  بیست مین پیاده روی و رقص

۲ .حلقه هولاهوپ ۱۵مین

۳. ۱۰۰تا شنا دیوار

۴ .چرخش روسی ۳۰تا

۵. طناب ۱۰۰تا

۶. چالش شکم

۷. چالش کپل

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist (بهتری عزیزم؟)

@zzzzzx  

@جید  

دوستان من امروزو با اینکه جمعه بود‌ولی مثل هفته های قبل وحشیانه جمع نکردم و خیلی خوشحالم🤣🤣

صبحانه: قهوه و پنیر ۱۲۷

میانوعده سیب ۶۵

نهار فسنجان و سالاد ۵۵۷

شام کلی چیزهای خورد‌خورد که کلا شد ۶۸۳

در کل ۱۴۳۲خوردم(یکم‌بیشتر از مجازه ولی بازم‌خوبه و راضیم از خودم 🤪🤪🤪) و ۱ ساعت یه ورزش رقص طول از اینستا کردم که ۲۲۰ سوزوندم😎😎

@اتنا72 @خوشگلشششونم @mhds12 @mahpishooniiiii @rango567  

سلام عزیزم.سلامتی عشقم

خوب پیش میره رژیم؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

😁😁😁😁😁 یوهاهاها اغفااااال شووووو 😈😈😈😈😈

😃😂😂😂❤

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

تا شب آره ولی شب رفتیم خونه ی برادر شوهر یه کم گند زدم ایشالا امروز با فست جبرانش کنه بشوره ببره

اره حتما امروزو جبران کن عزیزم ب امید کاهش عالی فردا

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

تثبیت چیه الان؟! میخوای بزنین جلو امروز فستم فردا وزن میدم...

میگم ینی زود ب خودت بر زودتر خوب بشی 

چیزای مقوی بخور

سلام فاطی جون قربونت بهترم عزیزم...

خداروشکر انشالله زودی سرپا بشی

گزارش#   سلام فستتون بخیر عشقا💎💎💎 صبحانه . چای.خرما.سنگک ۱کف ناهار.    قورمه س ...

ای ژوووون اولین فستت مبارک😄

عالیه ورزشکار جوون👏👏

من هنو زیر پتو ام 

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ای ژوووون اولین فستت مبارک😄 عالیه ورزشکار جوون👏👏 من هنو زیر پتو ام 

اولین فستم نیس عشقم .همیشه با ۷۰۰ میبستم امروز میخوام ۵۰۰تا بزنم😊😁

خوش به حالت والا زیر پتویی.پسر من ۹بیدارم کرده

2790
2778
2791
2779
2792