2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526652 بازدید | 68299 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  من چند روز کلا رژیم و کالری شماری رو بوسیدم گذاشتم کنار  از امروز باز شروع کردم&nb ...

وای منم 😖

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
امروز روز فسسسسسسسسسته یوهاهاهاها! فعلا سرحالم دم غروب که گوشنمه میام همه تونو میخورم 😁😁😁😁 @ ...

من یه نسکافه و خرما زدم فعلا😁 من همیشه شبا موقع خواب گشنم میشه طول روز نمیشه.چون هرکاری میکنم نمیتونم زود بخوابم همش میشه ۱ یا ۲

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام خانوم خوشگلا فردا فست یادتون نره😁 @آینازخانوووووووووم     @violoonist   ...

سلام عزیزم.سلامتی عشقم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
خدااا خپونش بشم 😍😍😍😍😍😍 بچه خرابکاری کرد شما دوتا چرا قهر کردین؟؟؟ بیخیال باشین وگرنه تا آخر ع ...

فدات گلم لطف داری. اخه اینو به این شوهر من بگین. هر کاری بچه بکنه من باید جواب بدم .باور کن اونقدر دنبالش میدوم خوب خسته میشم. اون شب تازه از راه رسیده بودیم شش ساعت تو ماشین بودم بخاطر کار اداری همسرم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ممنون از راهنمایی هاتون حتما شروع میکنم دوباره

پاتیناژ عزیز سلام

خوبی عزیزم.دنبال رقیب وزنی هستم

شما میتونید راهنماییم کنید 

چند باری تایپک گذاشتم ولی هنوز....😪

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

منم فعلا به غذای خرگوشی شروع کردم تا شب ببینم چطور پیش میره حیف که کار دارم نتونستم روزه بگیرم&nbs ...

غذای خرگوشی  چیه؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۵۰

—————————-

🌸به نام خدا🌸

🌸جمعه ۲۱   آذر  🌸

• ۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۵ مین رقص💃
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • زیر شکمی ۲*۳۰
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۵۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۵۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه: شیرچای🥜🥛☕️🍯
  • میان وعده: میوه خشک+ کشمش🍊🥜
  • ناهار: ابگوشت+ سبزیجات+ نان🥣🍞🥗
  • شام: سوپ جو🥣
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

————————————

@sepiiiiiideh  

@مهربان9999  

سلام بچه ها.. گزارش دیروزم

امروزم🎈🎈🎈🎈🎈

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من یه نسکافه و خرما زدم فعلا😁 من همیشه شبا موقع خواب گشنم میشه طول روز نمیشه.چون هرکاری میکنم نمیتو ...

عزیزم چندکیلوکم کردی ؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻