2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529140 بازدید | 68299 پست
سلام عشقم خوبی🤓 اختیارداری در خدمتم🐣🐣🐣 اصلا نباید عسل و شیره بخوره❌❌❌ مثلا دیابت داره ننه🖐🏻 ...

عزیزززز دلی بخدا😍😍😍😍😍😍

دستت درد نکنه❤❤❤

یه سری غذا و میوه و .......بگو بهش بگم بخوره که برا دیابتیا خوووبه😁

هر وقت که وقت داشتی بنویس بگم بهش😊😊😊😊

این کارایی که می‌کنی فندقی خیییلی موثره معلم قرآن دخترم اینارومیگفت به یکی برای پری شدن یه ماه کرده ...

چیکارمیکردمنم خیلی عذاب میکشم فقط درددارم بدون خون 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیکارمیکردمنم خیلی عذاب میکشم فقط درددارم بدون خون 

میگفتی هرروز صبح با روغن زیتون شکمتو ماساژ بده رازیانه بخور شکمتو ببند وقتی تخمدان کارنمیکنه بیشتر بخاطر سردبودنه باید گرمی زیادبخوری مثلاً مرغ میپزی توش پودر دارچین بریز یازنجبیل تاسردیشوبگیره

میگفتی هرروز صبح با روغن زیتون شکمتو ماساژ بده رازیانه بخور شکمتو ببند وقتی تخمدان کارنمیکنه بیشتر ب ...

ممنون عزیزم زایمان که کردم اینطورشدم شیرم میدم 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼

گرسنمههههههههه😫😫😫😫

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
ارشیر دادنه قطع بکنی منظم میشه

واقعا۴ماه مونده پس 

گرسنمههههههههه😫😫😫😫

من امروزترکوندم پریودکه میشم مثل خرس میشم به هیچی رحم نمیکنم دوروزه بدکردم با خودم 

اره ریاضی مقدم نیا میبینم من

خوبع؟

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
ایول بابا✌

چاکر شوما😎💋

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

فاطمست اسممم شام جوجه کباب میخورم توچی؟

منم فاطمم😋😋من شام خونه مادرشوهرم آبگوشت😋💋نوش جونت

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

دوست جونیا یه سوال.من امروز ۳۰ مین حلقه زدم بعدشم دیدم افتادم به خونریزی.درصورتی که تازه دوهفته پیش پری شدم.ترسیدم.این روزا روزای تخمک گذاریم هست به نظرتون میتونه از اون باشه؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

سلام سلام

رقیبام کجایید اسم دقیقتون یادم نیس تک کنم

شاپرک شرقی؟

و مندا؟

درسته 

یکم بگذره اسمتون یادم میمونه

بعد نهار ک املت بود

چون ب لحظات پری نزدیکم چند روز ایندس ....

وحید اومد ب بچه هام گیر بده پریدم پاچه هاشو جووویدم

تا ساعت۷ داشتم از لای دندونام در میاوردم😂😐

فک کرد مث قبلناس ...

هرکاری دلش میخواد بکنه....

خلاصه شستمو و پهن کردم درحال خشک شدنه

شامم خوردم

صبحانه چای و قند

نهار املت و نون

شام کباب تابه ای مرغ و نون

میان وعده هاهم اول کشک

میان وعده دومم پرتقال

جلو ییلدیزم نیم ساعت حلقه میزنم

باشد ک سربلند بیایم بیرون از رژیم

تا الان ۱۰۰۰تا خوردم

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

دوست جونیا یه سوال.من امروز ۳۰ مین حلقه زدم بعدشم دیدم افتادم به خونریزی.درصورتی که تازه دوهفته پیش ...

من روزی ۴ساعت هم حلقه زدم و اتفاقی نیفتاده

قرص اورژانسی استفاده نکردی؟

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

عالی عشقم آفررررررررررین😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥🐥

گزارش#  

صبحانه:سیب کوچک

ناهار:6 ق لوبیا پلو.سبزی.2 ق سالاد شیرازی

شام:2 کوفته متوسط.2 کف نون

میان وعده:دمنوش.1 خرمالو کوچک.1 ق حلوا.

سوزانده شده:1 ساعت قدرتی

2790
2778